Veel ervaring en goede hulp

De kiespijn is niet weg, maar daar kan de tandarts niets aan doen

HEEL GOED

Er is niets verplicht

Goede opvang en behandeling Mondhygienist

Communicatie is heel fijn, afspraakbevestigingen per mail, herinneringen. Daarnaast is de behandeling door de tandarts ook prima in orde.

Prima behandeling

Te veel verloop in tandartsen

Wij zijn via tandarts Schotel bij jullie gekomen. dr Schotel is inmiddels met pensioen. Daarna is er te veel verloop in de tandartsen bij jullie. Wij hebben daardoor nu geen vaste tandarts, wat mij zorgen baart......

De tandarts werkte snel en efficiënt. Zij gaf een goede toelichting.

niets op aan te merken

Ik krijg altijd een zeer vriendelijke, snelle en deskundige behandeling.

Ik krijg altijd een zeer vriendelijke, snelle en deskundige behandeling.

alles ok

alles ok

Een tandartspraktijk met meer zaken van kennis.

Ik was in veronderstelling dat ik een kunstgebit de enige oplossing was. Door mogelijkheden te bekijken kijken, waar ik zelf niet aan gedacht had wordt het nu de orthodontist.

Goed geholpen

Goedd geholpen kon snel weg

Snel afspraak kunnen maken, uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen door de tandarts. Deskundig en snel. Ik beveel de praktijk zeker aan!

Behandeling is prima

Goed contact. Heldere afspraak. Korte wachttijd. Goede behandeling.

Ik kon er snel terecht en vakkundig geholpen.

Zou het prettig vinden dat als er een nieuwe assistent in opleiding is dat dit aan de cliënt wordt medegedeeld. Als cliënt kan je dan rekening houden met de vragen en onzekerheden van de assistent.

Snel geholpen

Ik kon nog sneller terecht omdat er iemand had afgemeld. Er werken volgens mij geen vaste tandartsen in deze praktijk, het is altijd een verrassing bij wie je binnen stapt.

Goed en snel geholpen

Prima georganiseerd

Altijd goed

Vriendelijke, rustige tandarts. Luistert goed als je iets vertelt. Neemt er notie van als je bang bent

....

...

Met de neus op de feiten gedrukt.

Mondhygiënist aangegeven dat overal nog plak zat. Gaf aan dat ik niet goed schoonmaakte. Uitleg gegeven wat er dan zou gebeuren als dit zou doorgaan. Niet leuk om te horen maar was wel nodig. Heeft adviezen gegeven hoe het wel moet.

Goede afspraken en behandeling

Op tijd goede afspraken Goed advies en behandelingen

goede servise

goede service en goede begeleiding.

Jammer dat er elke keer een andere tandarts is....

Voor mijn kinderen die al een moeite hebben met veranderingen en prikkels is her vervelend dat we iedere keer een ander hebben bij de halfjaarlijkse controle. Nu ook iemand die Engels sprak en dat is voor onze kids lastig. Wel een vriendelijke tandarts en vriendelijke assistente die het allemaal goed uitlegde. Dus voor onszelf helemaal prima maar voor kinderen met angsten is het jammer. De zorg zelf verder is gewoon goed.

Moest even wachten maar ben gied geholpen.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.