Prima service.

Prima service! Controle afspraak vriendelijk en op tijd uitgevoerd!

zoals altijd prima behandeld!

Zie boven

bijzonder

er was niemand aanwezig bij binnenkomst, verschillende mensen stonden al te wachten, en blijkbaar was er al meer dan een kwartier niemand bij de balie. mensen gingen op deuren kloppen om toch maar bij de tandartsen te komen. ik werd ondanks niet kunnen aanmelden netjes op tijd geroepen door een voor mij nieuwe tandarts. prima geholpen door hem.

Goed, vriendelijk en snel geholpen

Positief

Correct behandeld

Met een goed gevoel bij de tandarts geweest.

Spannend om een nieuwe tandarts te krijgen, maar dat is allemaal heel goed gegaan. Volgende keer met minder spanning de stoel in.

Uitstekend geholpen

Tandarts Jelmer heeft zorgvuldig een nieuwe vulling geplaatst. Best lastig. Duidelijk en vriendelijk. Zou mooi zijn als hij nog wat vaker zijn diensten kan verlenen aan deze tandarts praktijk

Ik ben zeer goed geholpen

Prettige behandeling

Uitgebreid en goed behandeld en erg vriendelijk

Alles is prima geregeld. Deskundigheid van personen zeer goed..

zeer behulpzaam.

Er werd tijd voor mij gemaakt buiten mijn afspraak om... daar was ik zeer dankbaar voor! Met Mirjam Pozuelo.

Lange wachttijd op vrijdag geen tantarts

Met pijn in kies naar Tantarts op donderdag. Vervolgens wordt het erger. Op vrijdag naar Dental 365, flinke rekening omdat er op vrijdag geen Tantarts beschikbaar is in de Oude vest. Zondag weer naar Dental 365 ivm slapeloze nachten door pijn. Dan aan de antibiotica. Vervolgens pas over 10 dagen tijd voor een wortel kanaal behandeling… Het werk wat ze doen doen ze goed. Maar tijd, capaciteit is een groot probleem. Net zo als dat je iedere keer een andere Tantarts hebt.

Duidelijke uitleg

Xxx

Gewoon goed

Goed geholpen en duidelijke tekst en uitleg gekregen

Zeer professioneel

Heel vriendelijke begripvolle kundige behandeling voor gehandicapte zoon.

De tandarts heeft mijn gebit halfjaarlijks gecontroleerd en voorgesteld om enkele oude amalgaam vullingen te vervangen door composietvullingen, dat vind ik een hoed plan.

Willen allen maar geld verdienen en denken niet mee

Ik vind het belachelijk dat er tot 2 keer toe bij een controle geen gaatje word gezien terwijl ik er wel op heb ge attendeert dan bel je voor een afspraak en willen ze eerst dat je voor een opnamen kom NEE dat wil ik niet er moet gevuld worden anders betaal ik 2 keer en dan willen ze de 2 gaatjes die naast elkaar zitten ook vullen in 2 afspraken gewoon belachelijk

Op vrijdag geen tandarts aanwezig ?

Bij afspraak zijn foto’s genomen. Ontsteking wortelpunt antibiotica gehad maar nog niet over Nu op vrijdag niemand aanwezig moet ik naar spoed voor antibiotica. Daar moeten ook weer foto’s worden genomen en weer opnieuw diagnose gesteld worden voordat ik antibiotica kan krijgen Dit zijn voor mij dubbele kosten. Dit kan toch niet Net een week geleden diagnose gesteld

Fijne behandeling door kundige mensen.

Ik had een prettige ervaring bij mondhygiëniste Yvette. Erg prettige manier van werken en rekening houdend met de patiënt.

was helemaal oke

werd prima geholpen

Prima wachttijden, werd goed geholpen. Wel jammer dat de tandarts niet zo heel goed Nederlands kon.

Voor hun vak staan en vriendelijk.

Ik ben bij Yvette. Zij is zeer geinteresseert i haar vak . Ook een persoonlijk woordje. Dank je voor alle keren Yvette.

Goede ervaring

Vriendelijk en deskundig, en ik ben blij met het resultaat

Eerst even schrikken

Geen mening

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.