Prima!

Fijne en vriendelijke tandarts. Duidelijke adviezen.

Keurig op tijd, fijne ontvangst

Bij Yvette geweest. Zoals altijd vriendelijk ontvangen en goed behandeld

altijd weer een schoon gevoel na de behandeling

Mijn mondhygiëniste doet elk half jaar prima werk, waardoor ik langer met mijn tandjes ;)) hoop te kunnen doen! Blij mee !

Pijnloze behandeling met mooi resultaat.

Prima geholpen door Yasmina

Yasmina . Heeft de controle van mijn gebit zorgvuldig uitgevoerd

Geen receptie bezetting

Welke oorzaak dan ook, het is zeer onprettig dat je niet opgevangen wordt door een receptioniste, vooral als je van dokter, noodgedwongen gewisselt moest worden.

kundig efficiënt tijdsgebruik

ideaal en ik heb altijd dezelfde tandarts een spaanse volgens mij , zij communiceert erg goed en is eerlijk en volledig

Altijd goed hier

perfect

vlotte behandeling door Lex Breemer

Vriendelijk

Ik ben heel netjes op tijd en vriendelijk geholpen ,ze namen echt de tijd voor je

Altijd goed geholpen

Yvet neemt de tijd en legt uit wat ze gaat doen en doet. Dankzij haar regelmatige controle gaat het goed. Ook de directe communicatie met mijn tandarts is zeer prettig. Ik ben zeer tevreden over haar

Vriendelijke en duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Prima behandeling

Mondhygiëniste wegens ziekte verhinderd, maar tijdig vervanging geregeld. Prima behandeling!

Goed geholpen

Heb nu vertrouwen in de tandarts . Dit was eerder niet het geval want 2 kiezen wilde de tandarts trekken terwijl ik nooit geen last er van had. Ze zitten er nu, 4 jaar geleden , er nog in. Nooit geen last .

de behandeling van de patient voor mij liep uit en heb dus langer dan half uur moeten wachten

Prima!

Jaarlijkse controle, prima verlopen! Vriendelijk en pijnloos. :-)

Yvette is een fijn mens

Altijd een zeer goede behandeling, volgens mij kan het niet beter

Aardige medewerkers maar heb wel een aandachtspunt

Toen ik om 12:55 uur aankwam was de deur op slot, omlopen dus. Aan de balie zat niemand toen ik me wilde melden. Voor het eerst mijn nieuwe tandarts ontmoet, Jasmina. Ik kan haar kwaliteit nog niet beoordelen. Wat ik wel bijzonder vond was dat er 4 mensen in de behandelkamer waren, de tandarts, een mentor, een assistente en een stagiaire. Allemaal even vriendelijk maar een beetje "too much". Ik kan voorstellen dat dit niet voor iedere patiënt een wenselijke situatie is.

Vriendelijk en kundig

Pijnloos gerholpen aan een wortelkanaalbehandeling

Vriendelijk en goede sfeer.

Goed behandeld

Prima, maar kort.

De tandarts en assistente waren vriendelijke en capabel, aan hun niets te wijten. De afspraken gaan erg snel en ik heb soms het gevoel dat het te snel gaat..bovendien ging dit keer het apparaat kapot moest ik vroegtijdig weg. Nouja, kan gebeuren natuurlijk. Het valt ons verder op dat afspraken heel vaak worden aangepast (niet die van mij deze keer hoor).

Zoals altijd ben ik door mw Van den Broek uitstekend behandeld.

Goed en correct behandeld

Goed en correct.

Zeer goed en vriendelijk geholpem

De preventie assistent is een hele vriendelijke kerel! Heeft me goed geholpen.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.