Kundige tandarts, vlot vriendelijk.

Toevallig al 2 keer gehad. Maar hij is eigenlijk al met pensioen.

Liefde vol het vak uitoefenen.

Een tandarts die rustig en liefdevol haar vak beheerst.

Je wordt goed geholpen en ze zijn altijd vriendelijk

Dienstverlening is snel, grondig, en vriendelijk

Bij mondhygiëne is het fijn dat het nuttige aangenaam wordt gemaakt.

Prima.

Prima en snel geholpen.

Waarnemer ging totaal niet in op mijn vraagstelling

Tandarts deed alleen in technisch opzicht zijn ding. Ging totaal niet doorvragen wat mijn probleem was. Hij kwam bejaard over en zeker niet een tandarts die meegroeit in de hedendaagse cliënten problemen

Prima praktijk

Dikke duim omhoog

Een kundige en vriendelijke tandarts heeft me prima geholpen.

Idem

Op tijd en adequate behandeling

Zie boven

Apart

De tandarts was vriendelijk, de vulling lijkt goed gemaakt. Maar de communicatie was niet goed, niet met de tandarts en ook niet met de assistente. Het is begrijpelijk dat er een taal barrière is en dat is niet op te lossen denk ik. Maar het zou handig zijn als de assistente dan wel zegt wat de plannen zijn en wat er gebeurt. Het voelt onveilig als je in een stoel ligt en er gebeurt van alles, maar niemand vertelt je wat. Ook de foto na afloop begreep ik niet. Het leek mij wat overbodig en het kost ook weer geld. Mijn werd niet duidelijk waarom de foto gemaakt werd.

Goede en snelle hulp

Binnen 2 dagen kon ik al terecht om een 30 jaar oude vulling te vervangen die er was uitgevallen. Meteen ook een permanente vulling geplaatst. Om restanten van oude vulling te verwijderen wordt tegenwoordig veel zorg besteed aan het voorkomen dat er geen amalgaam resten in je lichaam komt. Er wordt een rubber membraan geplaats rond de kies, zodat niets in je keel kan vallen

Behulpzaam en meedenkend

Ik heb een uitgebreide mondhygiënebehandeling ondergaan vanwege een ontsteking, en ik ben uitstekend geholpen door een jonge vrouw. Ze heeft nauwkeurig gewerkt, en het heeft al een mooi resultaat opgeleverd.

Professioneel en vriendelijk

Heel prettig

Mooi resultaat

Hele goede behandeling met een heel mooi resultaat. Klasse

Duidelijk en deskundig.

"To the point" en goed advies.

Ik ben vlot en uitstekend behandeld

De controle en verdere behandeling verliep vlot, vriendelijk en tot tevredenheid.

Ongevraagd doorverwijzingen

Ik vroeg aan Mirjam of zij wist wat ervaringen zijn met rechtzetten tanden, zoals dat op internet wordt aangeprezen. Mijn vriendin had daar goede ervaringen mee. Het gesorek eindigde met een doorverwijzing naar een ortho voor een 'behaldelplan'. En daarna zouden mijn amalgaamvullingen vervangen moeten worden. Ik was perplex! Daar vroeg ik niet om. Ik vrees dat ik ook een rekening ga krijgen csn een doorverwijzing (waar ik geen gebruik vsn ga maken). Ik hou voortaan mijn mond! Overigens vind ik Mirjam een goede tandarts.

erg vriendelijk en behulpzaam

Geduld en goede uitleg van e,e,a,

Probleem met ontsteking in de kaak

Vlot en goed geholpen.

Fijn dat verteld werd wat er ging gebeuren.

Prima behandeling en contact door tandarts Miriam. Heel tevreden over haar. Een vakvrouw!

Alleen een uur moeten wachten omdat de afspraak van mijn vrouw niet goed was geregistreerd door het receptiebureau en daardoor pas in februari 2024 terecht kan. Onzorgvuldig werk dus.

Prima.

Vriendelijke secretaresse bij binnenkomst, De halfjaarlijkse controle door tandarts Nijmeijer werd rustig nauwkeurig uitgevoerd. Ik kreeg duidelijk advies over gebitsverzorging.

Keurig geholpen

Goede uitleg over alles en goed advirs

Prima geholpen en op tijd.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.