Redelijk

Moest wel een half uur wachten totdat ik aan de beurt was. Terwijl ik een afspraak op een bepaalde tijdstip had.

Ik vind de medewerkers erg vriendelijk

Het gebouw is netjes en ruim vind ik. En genoeg parkeer gelegenheid

Prima geholpen.

Vriendelijk, accuraat en vakkundig. Ook de assistente.

Gemakzuchtig

Heel weinig aandacht!!!!!!!

Vriendelijk en mooi resultaat met betrekking op de behandeling van de mondhygiënist Viola.

Altijd fijne zorg

Kundige, betrokken mensen, alleen zoals bij iedere zorgverlener, nooit op tijd, altijd wachten.

Goede behandeling, aardig personeel

Zie boven

Prima!

Snel en kundig.

Hele vriendelijke kinder begeleiding

Tandarts legt het uit, waar ik zelf mee kon kijken, mocht zelfs bij papa mee kijken. En na afloop kreeg ik een klein cadeautje omdat ik zo goed mijn best deed.

deze keer tot nu toe netjes geholpen

deze keer tot nu toe netjes geholpen

Heel fijn.

Was keurig op tijd. Moest niets gebeuren vriendelijke tandarts. Kreeg compliment. Dus wat wil je nog meer

Zeer deskundig geholpen

Ik had een spoedafspraak gemaakt i.v.m. een ontsteking. De tandarts had een foto gemaakt en conclusie was dat de kies gelijk getrokken moest worden. De tandarts heeft het gelijk gedaan. Geen pijn gehad tijdens het trekken en ook daarna geen klachten.

Deskundig

Deskundig en goede adviezen. Telefoon niet altijd goed bereikbaar.

keurig geholpen

Duidelijk uitleg bij wat er ging gebeuren.

Tandheelkundig goed, maar betrouwbaarheid en communicatie onvoldoende

Meneer we moeten weer een foto maken, maar dat kost niet veel. Rekening van bijna 100 euro?!

Prima beter dan vorige keer die was afschuwelijk

Heb al 40 jaar een mondhygiëniste maar deze dame deed het weer anders. Grappig iedereen is zo verschillend. Prima ervaring

Hele fijne praktijk.

Vriendelijk, deskundig, correct.

De tandarts is een vakman

De tandarts is een vakman

prima ervaring

vriendelijke mensen met sociale interesse

Klantvriendelijke en professionele behandelaar.

Afspraak was keurig op tijd en ik ben goed geinformeerd en in overleg behandeld. Gekozen om twee oude vullingen te laten vervangen voor witte vullingen en dit zonder verdoving. Van deze behandeling echter niets gevoeld. Tandarts is zeer kundig.

Helemaal prima!

Zeer efficient en behulpzaam - Mirjam is absoluut 'top'.

Een prettige en profeprofessionele behandeling door de tandarts en goede hulp van de assistente.

Een prettige en professionele behandeling door de tandarts en goede hulp van de assistente.

Vakkundig en betrokken geholpen.

Zeer positief.

geruststellend

Kort bezoek maar voldoende

Behandeling kort maar deskundig. Wachttijd was vergeleken met voorgaande bezoeken lang.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.