goede tandarts

erg goed ook stapv stap aangeven wat hij doet

goed en tevreden

goed uitgelegd wat hij ging doen.

Onduidelijk

Ik meldde mij op afgesproken tijd. Toen bleek dat mijn tandarts alleen woensdag en donderdag werkt. Was bij afspraak maken niet vermeld. Andere tandarts toegewezen. Aardig en ws ook wel deskundig. Korte controle. Wilde mij doorverwijzen naar tandhygieniste. Ivm eerdere ervaringen heb ik een behoorlijke angst ontwikkeld dus wil ik bij 1 persoon worden geholpen. Was verder goed bespreekbaar. Over 6 mnd retour naar tandarts waar ik eigenlijk een afspraak mee had. Laatste 3 controles door 3 verschillende tandartsen. Was ws verwend door tandarts Taloen die een uitgebreid controleerde en gelijk ook tandplak verwijderde. Lastig om kritisch te zijn omdat er een tekort aan tandarts is. Ben uiteraard wel blij dat ik word geholpen. Onderstaande beoordeling is gebaseerd op laatste ervatingen.

prima behandeld.

Vond het verschrikkelijk bij preventie assistent

Pijn tijdens behandeling en 2 dagen later nog steeds

Goede tandarts

Het was helemaal prima

Vlot en vriendelijk ook wegens een nood bezoek! Heel goed.

Onvoldoende aandacht pijnklachten derde kies linksboven

Mrt. 2023 bij controle vervangende tandarts pijnklachten gemeld. Niets te vinden. In juni terug met dezelfde pijnklachten bij andere vervangende tandarts, moet wortelkanaalbehandeling worden gedaan. Uitgevoerd op 3 juli 2023. Pijnklachten houden aan. Op 18 okt. Weer controle bij Vervangende tandarts, foto gemaakt en weer zogezegd niets aan de hand. Op 15 nov. Controle bij tandarts. Pozuelo. Weer foto en niets aan de hand. Pijn kan volgens haar best langer duren. Op eigen verzoek op 26 Jan. Naar endodontoloog. Conclusie: ontsteking diep in pocket en verwijs naar mondhygiëniste. Nam eigenlijk geen patiënten meer aan maar voor 1 kies is er nu afspraak voor 2 februari. Heb inmiddels een scala aan lichamelijke klachten die nog niet door huisarts geduid kunnen worden. Lees dat langdurige ontsteking veel gevolgen kan hebben en ben hier dus zeer ontstemd over. Dit had toch wel eerder gezien kunnen worden!!!! Heeft mij ook behoorlijke kosten opgeleverd dus al met al hierover best ontevreden.

prima tandarts, vriendelijk.

Heel goed

Goed geholpen

De ervaring door de behandeling door de tandarts was prima

Ik vind het alleen jammer dat ik nu terug moet komen om tandsteen te verwijderen en een röntgenfoto te maken. Bij de de vorige tandarts gebeurde dit tijdens de controle.

Rustige prettige ervaring

Duidelijke uitleg ,stelde me op mijn gemak, en vroeg regelmatig hoe het ging tijdens de behandeling. Voor mij is dat belangrijk.

Zeer goede tandarts

Mirjam is een zeer kundige, rustgevende tandarts. Begeleidt goed wanneer je angstig bent.

Fijn

Kennisgemaakt met onze nieuwe tandarts Giarny, fijne tandarts goede en duidelijke uitleg gekregen.

Goed persoonlijke behandeling

Meelevend en goede behandeling

Zeer professioneel! Alles wordt heel goed uitgelegd.Je weet dus wat er komen gaat. Heel vriendelijk!!! Ook bij de receptie hulpvaardig.Dank daarvoor.

Netjes geholpen.

Keurig geholpen netjes alles uitgelegd.

Deskundige behandeling en advies. Supervriendelijk

Niet te lang wachten, vriendelijke ontvangst bij de receptie, enthousiaste tandarts.

Pijnlijk probleem met kies en moeilijke wortels

Uiteindelijk gelukt om de kies te verwijderen. Daar ben ik heel blij mee. Het was een zware bevalling. Sindsdien pijn vrij.

positief kundige tandarts

Op controle geweest, er werden wel direct foto's gemaakt (zonder eerst een inspectie te hebben gedaan) op de vraag waarom is het antwoord dat dat elke twee jaar moet.

prima!

Deze mondhygiëniste behandelt mijn gebit al jaren heel goed!

Netjes gewerkt

Zij heeft beter Gewerkt, dan de Inval Tandarts! Heel erg Netjes Zelfs!!!

Ik ben heel plezierig behandeld

Uitstekende ervaring met de behandeling door mevrouw Y. van den Broek

Prima geholpen

Na het vertrek van tandarts Magdalena hebben wij steeds een andere tandarts gehad. De half jaarlijkse controles waren binnen enkele minuten klaar,ook al gaven wij aan dat we bepaalde klachten hadden. Nu heb ik weer voor het eerst het idee dat er een goede controle is geweest . Fijn dat het mankement ook gelijk is verholpen. Wij hebben gelijk gevraagd of wij voortaan bij deze tandarts behandeld kunnen worden!

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.