aardige professionele tandarts

mijn gebit wordt zorgvuldig bekeken

Prettig en vakbekwaamheid

Gerustgesteld wanneer je gespannen bent Daarnaast vakbekwame adviezen

Goed geholpen

Jammer dat je zo lang moet wachten voor een afspraak.

Ik ben tevreden over de behandelingen die ik van jullie krijg.

Het plaatsen van drie ,, inplantaten" 23-02-'24 is voor mij erg meegevallen, tot nu toe geen napijn ! ( Bedankt, Mevr. v. Gilst ) P.S. Yvette van den Broek is een ,, Topper", jammer dat ze weg gaat !

Super goed!

We werden heel erg vriendelijk ontvangen. Er was een ontspannen sfeer. Tandarts zelf en de tandartsassistente waren allebei erg vriendelijk en geduldig.

Heel fijn geholpen

Hele duidelijke uitleg bij alles wat ze gingen doen. Erg aardig

Yvette is top, erg kundig, en vriendelijk

de rest van de praktijk is de laatste jaren erg achteruit gegaan. veel verloop in tandartsen en assistentes. je staat regelmatig voor een lege balie, hebt ineens een andere tandarts. dus Yvette zou ik zeker aanraden, de rest niet meer.

PRIMA PRAKTIJK.

Heel goed behandeld. Goede uitleg. Begripvol. Luisteren goed naar je klachten. Oplossingsgericht. Bij pijn, snelle afspraak. Heel erg tevreden.

Tevreden

Elke keer weer vriendelijk en goed geholpen

Goed.. aanrader

Aanbevelen

De behandeling was Prima, Bedankt.

vriendelijke behandeling

ik ga nooit zo graag naar tandarts maar dat licht niet aan jullie .

Altijd goed

Yvette mijn mondhygiëniste is meer dan goed. Ik hoop van harte dat jullie een vergelijkbare mondhygiënist in dienst zullen nemen. Anders zou het heel goed kunnen dat zowel mijn man als ik overstappen naar een andere praktijk.

Heel goede behandeling gehad bij Lex voor mijn prothese .

tien met een griffel

Zo goed als mijn ervaringen zijn met de praktijk, zo bot is de behandeling met de externe / uitbestede administratie. Elke hulpverlener wordt alleen met een nummer aangeduid, die manier van doen begon in Auschwitz. Het is een symptoom van ontmenselijking. Op een klacht wordt niet eens gereageerd, hetgeen de argwaan versterkt.

Ik heb een prima ervaring gehad.

Goede ervaring. Vriendelijke tandarts die veel weet van het vak.

Mijn Jasmine mijn lieverd wat een geweldige vrouw. Een kundige tandarts die mij voor geruststellend is. Die wil je toch nooit meer kwijt . En die andere tandarts die meneer die erbij was ,super lieve kundig tandarts. Stelt mij gerust, luistert. Dit is mijn ervaring. Ja deze mensen beveel ik aan .

rustig, lief, tijd nemend

Als angst patiënt word hier netjes de tijd voor me genomen en wordt ik op mijn gemak gesteld voor ze iets met me doen. Wat wel jammer is, is de grote wisseling in personeel. Het steeds weer moeten wennen aan een nieuwe tandarts, al kunnen ze er ook niets aan dien als ze er met lichamelijke klachten uitvallen.

Organisatie niet helemaal op orde

Geen bevestiging van de afspraak, evenmin een herinnering: zijn we vergeten was de uitleg. Behandeling prima.

Persoonlijk en fijn contact

Door het jarenlange contact de juiste zorg.

Goed bevallen

Ondanks dat dit mijn 5e tandarts is bij jullie, is het mij goed bevallen. Let wel Tahloen was een hele goeie !!, Giovanni is mij bij de eerste behandeling goed bevallen, was alleen een controle. Ik hoop dat het nu eens bij deze tandarts blijft,

Gewoon goed.

Zoals het voor mij al jaren goed. Duidelijk en helder.

Ben goed geholpen en werd alles goed uitgelegd!

Ik word al jaren door de persoon goed behandeld

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.