Goede zorg en vriendelijk

De zorg is prima en vriendelijke mensen.

mir wurde gut geholfen

gut

goed geholpen

Jammer van de taalbarrières ik spreek geen Duits en weinig Engels. Maakt het voor mij niet duidelijk. ze zeker hun best gedaan en zijn er wel uitgekomen.

Ben tevreden

Vervelend

15 minuten te laat. Had om 1300 uur een afspraak en mocht om 1315 uur naar binnen voor een halfjaarlijkse controle. Na echt nog geen 10 seconden kijken en even snel met een spiegeltje langs mijn tanden werd er in het Engels/gebrekkig Nederlands gezegd dat het allemaal wel goed zat. Geen goed gevoel over en zeker niet voor dat geld.

Goed vakkundig en snel geholpen

Vriendelijk geholpen op mijn gemak gesteld. Deze tandarts verstaat haar vak.

Goed verzorgd.

Vriendelijke en vakkundige behandeling.

Hele vriendelijke dames aan de balie!

Zeer goed en snel geholpen.

Prima en snel

Zijvlak kies was afgebroken en de volgende dag al weer gefikst! Keurig!

Vakkundig met een zachte hand

Goede ervaring, tandarts had een zachte hand, voerde haar controles effectief uit met minimaal ervaren ongemak

Leuk

Een hele leuke tandarts met veel humor, zelfs mijn dochtertje van 7 wil altijd heel graag naar de leukste tandarts

Best wel goed

Vakkundig en vriendelijk

Et zijn echt wel leukere locaties om naar toe te gaan. Maar de tandarts en assistente waren suoer vriendelijk waardoor dit bezoek achteraf weer ok was.

Goed geholpen bij de mondhygiëniste

Goed behandeld

Prima en goed in oplossingen!

Miriam kan “toveren” om gebroken kieze te herstellen. Duidelijk in uitleg en adviezen.

Klantvriendelijk

Zeer goed geholpen aan de balie. Vriendelijk te woord gestaan. En de tandarts Sabina die mijn gebit controleerde was zeer vriendelijk.

Netjes en correct geholpen

Alles verliep vlot en op tijd.

Gebrek aan professionaliteit

Ik observeer slechte communicatie, onderling tussen de tandartsen. Het plannen van afspraken kan verbeterd worden, 5 minuten voor de afspraak werd ik afgebeld. Omdat ik al in de auto voor de stond en heb aangedrongen is de afspraak toch door gegaan. Daarnaast twijfel ik aan de bekwaamheid van sommige tandartsen.

Uitstekend geholpen door tandarts Mirjam

Aardige en deskundige tandarts die ook goed kan luisteren.

Prima!

Goed geholpen door Miriam en assistente.

Echte aandacht voor mijn gebit

Voel me altijd heel welkom. Dhr. Touré neemt ruim de tijd om dingen uit te leggen en voor te doen. Niet te veel in 1x, gewoon wat ik aan kan. De keer er ná komt de volgende stap. Voel me helemaal op mijn gemak. Geeft ook complimenten! Dat vind ik heel fijn, dat geeft moed om (veel) aandacht te blijven besteden aan mijn gebit.

Steeds weer een andere tandarts

Geen idee wij mij nu heeft behandeld, de half jaarlijkse controle duurde bij hem slechs 5 minuten. Zoals eerder in enquete te hebben aangegeven: Waar was de tijd van Hans Bruijnzeel! Ongelofelijk hoeveel verschillende tandartsen ik heb gehad sinds dien en het word per half jaar alleen maar erger.

Rustgevend, behandeling in overleg, in een paar woorden dik te vreden.

Ben erg tevreden

Ik word altijd uitstekend geholpen, door iedereen

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.