Wordt goed behandeld

Ben goed behandeld door tandarts Rafal.Letko en tandtechniek Suzan ben er tevreden mee, algemeen wordt je vriendelijk en goed te woord gestaan .

Goede deskundige hulp

Tevreden

Verdienmodel

Erg kort binnen geweest, 3 seconden in m’n mond gekeken, een beetje informatie, begroting mee en klaar. Gelijktijdig in de kamer ernaast zat er ook iemand te wachten. En jahoor weer een rekening van bijna €100. Het gaat echt nergens meer over. Hiervoor ook al rekening na rekening en er uiteindelijk niks mee opgeschoten. Behalve nu weer een kies minder en hoop ellende vooraf

Prima geholpen.

Nvt

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden over mijn tandarts Miriam Pozuelo. Zij is altijd vriendelijk en luistert ook als je iets wilt weten of zeggen. De behandelingen zijn altijd goed en het advies ook. Dus erg tevreden!

Alles prima

Alles verliep prima. Vriendelijk behandeling

zeer goed

Vakkundige tandarts ben blij mee

Niet volledig geholpen

Jammer dat er niet standaard tandsteen is verwijderd. Voorheen gebeurde dat altijd. Wordt gepusht om mondhygiënist te nemen. Vaak verschillende tandartsen.

Al vanaf kleine jongen trouwe klant

Vanaf mijn jonge levensjaren al trouwe klant, Inmiddels bijna 37 en nog geen plannen om weg te gaan. Altijd vriendelijk personeel en een flexibele agenda. Enige minpuntje is de telefonische bereikbaarheid, maar dat kan ook een tijdelijk probleem geweest zijn.

Fijne praktijk

Ik kwam voor de eerste keer in deze praktijk en heb hier het ontvangst, de behandeling door tandarts en assistente en het bespreken van het vervolg als zeer aangenaam en prettig ervaren. Vriendelijke mensen, goede sfeer in praktijk.

Uitstekende service

Niet helemaal op tijd, maar verder deskundige beoordeling

Perfecte mondzorg

Ik heb zelf een slechte gezondheid. De mondhygiënist en de tandarts houden er rekening mee. Dit is heel erg prettig. En ze geven goede tips. Super goede ervaring.

goede begeleiding

om inplantaten te zetten in de onderkaak

Werd goed geholpen

Werd zorgvuldig door mondhygiënist geholpen en vroeg ook regelmatig of het goed ging, tandarts was alleen controle maar was vriendelijk

vriendelijke benadering, duidelijke uitleg,

Pijnloos

Na een ontsteking, pijnloos behandeld!!

Kwam voor controle. Werd goed uitgelegd

Goede vervanger voor tandarts Miriam.

Mijn tand is steeds in mijn gebit.

Tandarts lijkt kundig en doortastend

Zie boven. Meer in het algemeen; al ange tijd hebben jullie te maken met personeelstekorten. Dat is iets wat jullie zelf ook niet willen en ik snap dat het heel lastig is. Maar voor de cliënt is het ook heel lastig. Hoe vaak ik niet bij de balie heb gestaan en moest wachten tot de nog niet ingewerkte medewerker iets voor elkaar had. En voor deze persoon was dat ook peentjes zweten. Nu weer gen mondhygienist. Vanwege dit soort dingen heb ik wel eens overwogen een andere praktijk te zoeken. En nogmaals, ik ga er echt van uit dat jullie je best doen.

Een prima ervaring

Van de week twee maal langs geweest bij de Oude Veste. De eerste keer voor controle, waarbij tandarts Ralf constateerde dat er twee vullingen moesten worden vervangen. De andere dag terug gegaan en de nieuwe vullingen zijn geplaatst. Heb het als positief ervaren en had geen enkele pijn. Vind tandarts Ralf die een paar keer per week van Domburg naar Middelburg fietst een deskundige tandarts met humor.

Zeer prettige en ontspannen ontvangst en behandeling

Na over te zijn geschreven naar praktijk de oude vest kon ik snel terecht. Een vooraf gedacht klein probleempje bleek toch wat ingewikkelder. Een extractie van een vertandskies bleek nodig. Ik kon gelijk de volgende dag terecht. Wederom een ontspannen ontvangst door tandarts Fricke en assistente Maureen. Het bleek een flinke klus maar doordat er steeds werd verteld hoever het stond en ze mij als patiënt zeer serieus namen konden we er achteraf hartelijk om lachen ondanks de pittige ingreep. Het voelt goed om zeer serieus genomen te worden. Je hebt niet het gevoel een nummer in de rij te zijn.

Ik voel me niet serieus genomen

Controle duurde nog geen minuut, mijn tanden zijn amper aangeraakt. Geeft me niet het gevoel dat er mijn gebit gecontroleerd is, is alleen bekeken. Is laatste keer bij deze tandarts geweest.

Lekker vlot een afspraak maken

Lekker snel en goed.

Geruststelling

Wat een lief meisje jammer dat ze stopt was bij de mondhygiënist

o.k.

o.k.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.