Fijne ervaring

Ons dochtertje (2) moest voor haar eerste controle. Tandarts Onür was heel lief en betrokken, nam de tijd en levelde echt op haar niveau. Hierdoor was het voor haar en ons een hele goede ervaring.

Stel me gerust vriendelijk

Vriendelijk neem de tijd Leg alles goed uit

snel en goed gewerkt

ze werkt heel goed

Aandacht op een goede manier

Alles volgens plan

Fijn

Fijne tandarts

goed en op tijd

Goede behandeling

Zeer patiënt vriendelijk en hele goede behandeling

Heel betrokken

Privé-aandacht stelde me op mijn gemak. Ralph en assistente zijn top- professionals

Tevreden

Na overleg duidelijkheid wat en hoe . Dus gelijk een vervolg afspraak gemaakt .

zeer goed

miriam is een fijne kundige tandarts. zeer vriendelijk. ik hoop dat ze bij julie blijft werken.

vriendelijk en op tijd!!

prettig en vriendelijk

Was goed

Niet te lang hoeven te wachten. Goed advies gekregen. En vriendelijk te woord gestaan.

Word goed geholpen

Vertrouwd professioneel vriendelijk

Ik werd snel en vakkundig geholpen

Dinsdag tijdens het avondeten ging er een vulling uit die tussen mijn voortanden zat. Plotseling zat er een gat. De volgende dag belde ik naar de tandarts voor een afspraak. Donderdag zat ik al bij de tandarts en is het weer netjes gemaakt. Ben er super tevreden mee.

Prima, alleen jammer dat er bijna geen mensen werken die goed (Nederlands) verstaanbaar zijn.

Behandelingen zelf zijn prima.

Een heel prettig bezoek.

Ik werd vriendelijk ontvangen door de medewerkers van de receptie en de preventie assistent. De behandeling door de preventie medewerker werd toegelicht en vakkundig uitgevoerd.

Vriendelijk en professioneel

Tandarts werkt correct en accuraat.

Prima!

Ondanks mijn angst, weet Ralph toch gedaan te krijgen wat moet.

Vriendelijk, rustig en deskundig

Ik werd welkom geheten. Kreeg uitleg over wat er zou gebeuren. Hij nam de tijd voor de tandreparatie en heeft achteraf uitgelegd wat hij hefd gedaan.

Een groot compliment voor tandarts Miriam

Ik ben heel tevreden over de 1e behandeling voor mijn kronen( brug) Ik kon mijzelf goed ontspannen door haar kundigheid., haar vriendelijkheid en haar samenwerking met de assistente.

Zeer professioneel geholpen!

Dit was mijn eerste bezoek aan de praktijk. Werd op tijd geholpen. En de betreffende tandarts straalt veel kennis en kunde uit! Mijn dank voor jullie hulp! Rick Drieman.

Fijne tandarts. Alleen vond ik dat de afspraak heel kort was. En leek in mijn ogen nogal gehaast

Goede mondhygiënische zorg, maar erg duur

Ik schrok van het uurtarief van ruim 200 euro. Dat is over de top. Tijd voor een andere zorgverlener

Rustig en volgens afspraak geholpen. Maar ja naar de tandarts is nooit een feestje

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.