Prima en snel geholpen

Met afgebroken tand probleem op vrijdag gebeld en mijn probleem uitgelegd . Maandag op afspraak geholpen .

Snelle afspraak gemaakt en een perfecte behandeling.

Met het maken van een afspraak werd een voor mij een juiste en snelle afspraak gemaakt. De behandeling was ook zeer positief en prettig uitgevoerd door een zeer goed ingespeelde team.

Waardeloos

Ik kwam met mijn zoontje en voor mezelf. Hij vond het allemaal nogal spannend, maar mocht bij mij op schoot zitten tijdens mijn “controle” deze controle duurde werkelijk 20 seconden, waarbij de tandarts 1,2,3 tanden deed tellen ter geruststelling van mijn zoontje, maar verder kijken dan dat werd niet gedaan.. en bij het weggaan de mededeling maak maar een aparte afspraak voor het tandsteen verwijderen. Eenmaal bij de balie kreeg ik 2 afspraken gepland, een voor tandsteen verwijderen en een periodieke controle voor een week later. Toen ik vroeg waarom dat niet allemaal in één keer kon, was het antwoord te weinig tijd.. en dit kost geen tijd?! 2 afspraken maken? Geldklopperij als je het mij vraagt.

Complexe behandeling met wendingen

In de afgelopen tijd moest er veel aan mijn gebit gebeuren. o.a. was er een kies met een recente onlay. Deze kwam weer los en kreeg tegen de materiaalkosten een kroon die nu goed zit. Een andere kies die een kroon zou krijgen blijkt daar toch niet goed genoeg voor te zijn. Er is nu een afspraak bij de implantoloog gemaakt. Het voorwerk voor de kroon is niet voor mijn kosten. Tandarts Pozuelo heeft het uiterste geprobeerd, is communicatief en vriendelijk.

Extra aandacht voor mijn 90-jarige schoonvader met Alzheimer!

Mijn schoonvader heeft pijnklachten in de mond, maar lijkt niet meer te kunnen benoemen waar het vandaan komt. Hij dacht z’n frame/plaatje, maar bleek een groot gat in de kies te hebben! Tandarts Rafal Letko heeft alle tijd voor hem genomen!

Deze tandarts neemt je serieus, luistert goed en komt dan met oplossingen op maat.

Een rustige tandarts die luistert, oplossingen op maat biedt en zelfs, inclusief kleine taalbarrière, mijn kinderen een bezoekje aan de tandarts leuk laat vinden. Top!

Goed.

Zoals altijd een professionele en vriendelijke mondzorg van tandarts Miriam.

Professionele en uitstekende tandarts, Sandra!

De Receptie is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben blij tandarts Sandra te hebben ontmoet, na wat mindere ervaringen met andere tandartsen bij de Oude Veste. Ze is zeer vakkundig en heb niet het gevoel een nummer te zijn! Wat ik iets minder vond is dat 2 assistenten boven mijn hoofd met elkaar praatten over niet gerelateerde zaken, alsof ik niet in de stoel lag. Ik zou familie/vrienden adviseren bij tandarts Sandra te gaan.

Lang wachten, weinig aandacht voor de patiënt, arts communiceert slecht

Ik had een afspraak om 16:45 en pas rond 17:15 mocht ik eindelijk naar binnen. Nog nooit ben ik hier op tijd geholpen. Ik zat met iemand in de wachtkamer die ook zei dat ze altijd uitlopen hier. Vorige keer dat ik hier was kwam ik zelf 5 minuten te laat en kreeg ik direct een hele brutale opmerking van de receptioniste, waarna ik ook nog 20 minuten moest wachten. Toen ik eindelijk aan de beurt was mocht ik gaan liggen en was de arts nog "even bezig" op de computer. Na een tijdje in de stoel te liggen kwam ze uiteindelijk, keek ze echt nog geen 5 minuten met het spiegeltje in mijn mond en mompelde iets in gebroken Engels en toen mocht ik gaan. Het ging zo snel dat ik een beetje verbouwereerd keek van "huh ben je nu écht al klaar?". Het verbaasde me want ik heb een spalkje van een beugel en daar wordt altijd tandsteen verwijderd. Ik benoemde dat ook maar er kwam zoiets wazigs uit in het Engels dat ik er niks van kon maken (ik ben zelf native speaker, dus verwacht niet dat dit aan mij ligt). Ik vind het triest dat het niet in het Nederlands kon, maar begrijp dat het lastig is om voldoende tandartsen te vinden. Dat ze dan Engels spreken vind ik geen probleem maar hier viel gewoon niet mee te communiceren. Deze praktijk ben ik zelf echt super ontevreden over, maar hij zit dichtbij huis en het is nagenoeg onmogelijk om je bij een andere tandarts in te schrijven, dus daarom blijf ik hier maar.

uitstekende controle gebit - mondhygiëne

de lastigste plekken bij terugtrekkend tandvlees rond enkele kiezen van plak/tandsteen ontdaan. Helaas: het was de laatste keer wegens vertrek en het lijk lastig te worden een gelijkwaardige vervanging te vinden. Dat was schrikken, nog geen idee - hoe of wat nu ! Verplichte velden zijn onzinnig in mijn verhaal... ik wilde dat open laten, blanco stemmen - jullie dwingen me nu - ja, dan wordt alles nu in de min. Dwang is er trouwens ook rond de rekeningen die niet de naam maar een nummer geven voor de behandelaar - mij herinnert dat aan de nazi-kampen.

Weer een andere tandarts

Jammer dat er weer een nieuwe tandarts voor me was . Dit is een vreemde gewaarwording nadat ik bij jullie ben gekomen . Omdat onze tandarts Schotel stopte . De tandarts was aardig en super snel klaar . Geen 5 minuten in de stoel Wat me opviel , er wordt geen papier meer gelegd om de kleding te beschermen . Hoop dat het vertrouwen terug komt .

Geen vertrouwen

Mondhygiënist liep uit, waardoor tandarts even kwam kijken toen ik bij de mondhygiënist in de stoel zat, na 1 minuut was hij weer weg maar kreeg wel een rekening met 1x consult. Al met al voel je je hier niet serieus genomen.

Fijne tandarts, moest even wachten omdat het wat uitliep

Tandarts zelf ervaar ik als prettig Merk wel dat een afspraak maken niet eenvoudig is Waarschijnlijk omdat er een tekort is aan personeel, zoals bij vele bedrijven. Blijft goede praktijk verder

Goed en prettig

Behandeling top, steeds annuleren afspraken waardeloos

Afspraken bij Mirjam heel fijn. Wordt fijn en goed geholpen. Ik had eerst controle afspraak 10mei, deze is 2x verzet ivm vakantie tandarts wat pas op kort termijn bekend was. Uiteindelijk had ik mijn controle afspraak pas in augustus. Dit is erg vervelend omdat ik zelf ook steeds mijn afspraken om moet gooien en ik controle van mijn gebit erg belangrijk vind ivm syndroom van Sjögren.

snellste controlle ooit

hij spraak geen Nederlands en slecht Engels

Bij binnenkomst niemand op tijd bij de balie

Het was de laatste keer. Mondhygiëniste Yvette stopt. Voor de halfjaarlijkse behandeling ga ik voortaan naar de praktijk van mijn tandarts Peligrino.

Prima mondhygienist

Hallo

Goed geholpen. Goede communicatie

Vriendelijk en secuur

Een precieze en empathische tandarts en assistente. Ben perfect geholpen.!!

Tandarts Erik is een aanwinst voor de praktijk. Hij is vriendelijk, attent en luistert naar de patiënt en neemt de tijd voor je. Is bereid om te overleggen met collega, als het Nederlandse woord niet bij hem bekend is.

Netjes en vriendelijk

Nette en deskundige behandeling

Deskundig en goede adviezen van mondhygienist Toure

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.