Afspraak was keurig op tijd.

Prima behandeling

Goede behandeling en goede uitleg wat er gaat gebeuren

Te veel verschillende behandelaren

Ik ben hier nu een jaar en heb helaas een asntal behandelingen nodig gehad. In principe oke, maar nu al 4 of vijf verschillende behandelaren. Ik kreeg toch het gevoel van bedrijf/ verdienmodel. Met name de laatste keer gaf mij geen goed gevoel. Ik kwam terug na een extractie, veel pijn. tandarts van extractie was niet aanwezig.. hij had gezegd bij veel pijn terugkomen, dan gaan we een antibioticakuur starten. Na 2 dagen bel ik, niks bekend in t systeem. Ik moet komen, dus weer consult bij andere tandarts. Nou die begreep er echt helemaal niks van. Foto van de wortel.........????wat niks opleverde. Hij begreep er echt niks van.. Echt, Zo veel verschillende tandartsen, ook nog uit verschillende landen, soms geen ( echte nederlandse)communicatie mogelijk over waarchet om gaat... Het straalt geen professionaliteit uit, heb geen vertrouwen. Jammer, Weet niet wat ik nu ga doen, maar overweeg overstappen. Vrgr Yvonne

Gewoon goed

Ik moest een paar keer terugkomen voor wat vullingen en een kies te trekken. Altijd goede uitleg als ik wat te vragen heb. Kies was vakkundig getrokken, geen last gehad later. Mijn tandarts Miriam Pozuelo is een fijne tandarts.

Heel goed

Fijne praktijk, vriendelijk en vakkundig met uitleg en advies.

Fijne praktijk, vriendelijk en vakkundig met uitleg en advies.

Mijn ervaring is tweeledig

De laatste behandeling door Erik, ben ik over spreken. Hij is de beste. Behandelingen daarvoor is slecht tot matig. Vooraal de communicatie onderling, er wordt bijvoorbeeld door de ene tandarts doorgegeven aan de tandheelkundige dat alles eruit moet, terwijl dat niet met is overleg en de ander zegt dat het een plaatje moet worden. Communicatie intern en met de klant is ver te zoeken en zeker als het om een ingrijpende behandeling gaat. Heb ook een klacht ivm met 2 rekeningen, betreft een opzetstuk wat de volgende gelijk is afgebroken. Nadat het hersteld was, liet ie weer de volgende dag. Krijg daar wel 2 rekeningen van à € 113. Nu zet er een definitieve kroon op en die was ook niet goedkoop. Wil wel dat iets aan gedaan kan worden ivm restitutie.

Zeer vriendelijk en heel goed geholpen

İk ben met mijn 2 dochters geweest voor periodiek controle. Helaas is er bij mijn 2de dochter gaatjes geconstateerd op haar melktanden. Mijn dochter werd bang en wilde niets meer zeggen. Tandarts Onur heeft het heel goed aangepakt door haar proberen gerust te stellen zonder doordrammen. Daarom wil ze nog wel terug voor een behandelplan.

TANDTECHNICUS IS UITSTEKEND

ZIJ IS EFFICIËNT EN VRIENDELIJK. HET HALVE PUNTJE IS ERAF OMDAT HET BIJ DE BALIE VRESELIJK LANG DUURT VOORDAT JE GEHOLPEN WORDT. EN DAN MOET ZIJ NOG ALLES AAN IEMAND ANDERS GAAN VRAGEN. NIET EEN ERVARING, MAAR 2X. JAMMER HOOR.

Altijd correct en professioneel.

Heel vertrouwd en altijd stipt.

prettig

prettige behandeling!

Prima controle

Vorige behandeling bij plaatsvervangende tandarts bleek heel slecht te zijn. Was binnen 5 minuten weg, en adviseerde mij dat bezoek mondhygieniste voorlopig niet nodig was. Dit bleek een paar dagen geleden tijdens laatste bezoek ten onrechte. Met dank aan Miriam.

Positieve ervaring

Vriendelijke bediening

Redelijk

Communicatie, beetje gebrekkig.

Professioneel

Ik heb gebied reiniging gehad, het was bij een buitenlandse tandarts Mona Shekho. Ze was een echte professioneel die weet precies wat moet ze doen. Het was niet pijnlijk.

Prima, netjes geholpen

Het is een super tandarts

Ik ben hartstikke tevreden beter dan bij mijn vorige tandarts

Een tandarts met pit . Gelijk aanpakken

Een andere tandarts . Deze was zeef vriendelijk en gaf vertrouwen. Hoop dat deze langer blijft .

dat er goed naar je gebit word gekeken

ik ben erg bang voor de tandarts

Ben als de dood

Kan ik nog niet zeggen moet mijn behandeling nog ondergaan Angst behandeling

Fijne tandarts

Een fijne tandarts en leuk personeel aan de balie

Een prettige ervaring

Ik ben op een prettige wijze geholpen. De receptie was heel hulpvaardig. De preventie medewerkster heeft op een prettige wijze mijn gebit gereinigd en mij geadviseerd. Bij de controle van mijn gebit heeft de tandarts mij vriendelijk geholpen.

Tandarts Eric is een leuke en deskundige tandarts.

Prima. Mirjam is een fijne lieve tandarts die haar best doet om je ook gerust te stellen.

Fijne tandarts en goed geholpen

Dit was mijn eerste keer bij deze tandarts. Hij luisterde goed naar mijn klachten, wilde mij eerst doorverwijzen maar nadat ik nogmaals had aangegeven pijn te hebben heeft hij alles opgelost. Hij stelde mij gerust en hielp goed. Fijne tandarts! De assistente kwam wel wat chaotisch over, waardoor ik zelf ook meer gestresst raakte. Maar overall: goede ervaring.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.