Prima en netjes

Een fijne tandarts en mondhygiënist, schone praktijk.

Tevreden

Ben tevreden

vriendelijk

Voor reparatie prothese afspraak met Suzan. Suzan bleek ziek. Toen kon de reparatie ook plaatsvinden zonder tussenkomst Suzan.

Goede praktijk

Altijd goed behandeld

Ik vond de laatste controle helemaal niets. Ik stond binnen een minuut weer buiten. Geen tandsteen.

Ik vond de laatste controle helemaal niets. Ik stond binnen een minuut al weer buiten. Ook de vorige controle liep de tandarts al weg terwijl ik nog in de stoel zat.

te na

informatie is niet geweldig

Goed gedaan

Fijne geruststelling,ben altijd zenuwachtig,

Goede services

Aardige tandartsen. Je wordt altijd snel geholpen en ze denken met je mee. Ze doen extra handelingen altijd netjes in overleg zodat je weet wat er gaat gebeuren en ook weet wat je straks op de rekening kan verwachten. Heel netjes! Eerlijk: ik zou geen klachten kunnen bedenken, hier werken gewoon toppers die keihard hun best doen.

Goed en snel geholpen

Er was een vulling afgebroken en na een telefoontje op korte termijn een afspraak ingepland. Snel en vakkundig geholpen

Vriendelijke mensen

Goed geholpen

Jammer dat ik doorgestuurd word naar mondhygiënist. Vorige tandarts verwijderde zelf beetje tandsteen.

Uitsluitend

Heel goed en duidelijk.

Perfect geholpen

Goede pijnloze behandeling,door een leuke gezellige mond hygiënist.

Geweldig goed ontvangen.

Waar zie het nog? Ik ben op leeftijd en dan gaat niet alles even soepel. De dokter heeft me zelfs in mijn jas geholpen. Zeer vriendelijke dokter en goede verzorging.

bij halfjaarlijkse controle bleek dat er een oude vulling afgebroken was.

Ik kon gelijk de volgende ochtend terecht en werd goed geholpen.

Professionele en vriendelijke tandarts

De tandarts is zeer professioneel en aardig alleen de communicatie naar patiënt kan beter. Ik kwam voor een brug uit 3 elementen die verwijderd moest worden daar de hoektand niet meer goed was maar de wortel nog wel. Daar zou een staafje in geplaatst worden en de tand ernaast waar een kroon op zat zou erbij getrokken worden zodat de nieuwe brug uit 5 elementen zou bestaan. Tijdens de behandeling werd ook mijn voortand afgevijld en opeens werd ook mijn wortel getrokken van de hoektand. Schrok hier wel van daar de tandarts niet aan gaf wat hij deed of wat zijn bevindingen waren. Naderhand heb ik dit wel gevraagd en kreeg ik ook uitleg hierover. Verder keurig behandeld en ben ik zeer tevreden.

Ze informeren je goed waaruit de behandeling gaat bestaan

Doordat ze je goed informeert en respectvol en rustig behandeld erg op mijn gemak geweest tijdens de behandeling.

Prima zeer goed

Vriendelijk en deskundig

Wederom een andere tandarts

Na het vertrek van tandarts Taloen (fijne en kundige tandarts) hebben wij tot nu bij elke half jaarlijkse controle een andere tandarts gezien, die vervolgens bij een volgend bezoek ook al weer vertrokken is. Dit geeft ons weinig vertrouwen. Gelukkig is er een goede preventie assistent die een hoop schade kan voorkomen.

is oké

Adequate snelle behandeling met goede adviezen.

Bijna uur in wachtkamer gezeten

Als eerste patiënt 's ochtends bijna een uur moeten wachten totdat de tandarts er was. Dit is niet de eerste keer in de afgelopen 3 jaar dat hij excuses had waarom hij te laat was. De controle zelf was nog geen 2 minuten. Ik kreeg niet de indruk dat hij mijn gebit serieus heeft gecontroleerd. Ik kreeg meer het gevoel dat hij wat tijd goed te maken had.

Aardige en kundige mensen.

Ze stellen me altijd op mijn gemak.

Voldoende

Goed geholpen door deze tandarts vertelde wat hij ging doen, als hij iets niet wist vroeg hij het aan de assistente dit is prima. Door eerdere rommelige ervaringen bij de tandarts praktijk nog erg kritisch . Zoals iedere keer een ander/ geen Nederlands kunnen praten/vaak terug moeten om iets te repareren, lang wachten.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.