Zeer slechte praktijk. Bij gebrek aan beter hierzo klant.

Na een aantal jaar tevreden llant te zijn geweest gaat de laatste 3 jaar bijna alles verkeerd. Wortelkanaalbehandeling mislukt en moet opnieuw. Behandeling van een verkleurde tand mislukt. 2 keer een afspraak (die per mail is bevestigd) en ter plaatse is er niks bekend. Laatste controle bij de tandarts duurde 7 minuten. De rekening krijg ik nog, ben benieuwd of dit klopt. Enorm verloop van tandartsen. De mondhygienist is overigens wel erg goed. Hopelijk gaat het weer een keer de goede kant op.

Goede ervaring

Wordt er netjes en vriendelijk behandeld

Goede diagnose

Afgesproken wachttijd te lang

Moest meer dan 10 minuten wachten.

Goed behandelt.Er was een stuk tand afgebroken.

Vlot en prettig geholpen.

Nieuwe mondhygïeniste,waar ik zeer tevreden over ben,werkt zorgvuldig en aandacht voor haar werk.

Telkens een andere tandarts na 1 of 2 bezoeken

Telkens een andere tandarts na 1 of 2 bezoeken , kan niet beoordelen of ik tevreden ben met de arts

Goed geholpen

De eerste keer dat ik bij deze tandartspraktijk was, heb ik positief ervaren

Eergisteren een andere conclusie dan vandaag.

Eergisteren een of andere drukke oudere duitse tandarts, die volgens zijn beoordeling, 2 oude vullingen wilde vervangen omdat ze kapot en slecht waren. Geldklopperij. Vandaag een jonge tandarts, die geen enkele probleem ziet en dit ook nog eens met foto's bevestigd, dat die vullingen nog 10 tot 20 jaar mee kunnen. Ik vind de werkwijze van deze jonge tandarts heel prettig. Ik hoef niet meer terug naar die drukke oudere tandarts. Aanbevelingen: Oudere drukke duitse tandarts:NEE!!!!!! Jonge tandarts:JA!!!!!!!!

Heel fijn!

Ik ben gewoon goed geholpen door de tandarts & mondhygiënist. Langzaam werden de handelingen goed uitlegt en waarom ze iets deden. Bovenal heel spontaan personeel!

prima behandeling

Goed geholpen

Vakkundig

Goed geholpen door de tandtechnieker.

Een prima tandartspraktijk

Altijd snel, efficiënt en goed op tijd

Helemaal prima

Ik ben fijn en correct geholpen

zeer adequate tandarts

Prettig en serieus geholpen door tandarts Erik, gelijk doorverwezen naar kaakchirurg, waar ik door tandarts en tandarts Mirjam dezelfde dag nog terecht kon.

Relaxed

Heb tot nu toe alleen halfjaarlijkse controle behandelingen gehad, kan dus niet echt een mening over behandelingen geven.

Deze keer een onvoldoende

ik ben al jaren tevreden bij deze tandartspraktijk, maar deze keer was de behandeling niet voldoende. De tandheelkundige medewerker was zenuwachtig, druk en onhandig en ook jong en had misschien nog wat meer praktijklessen nodig, maar dan lijkt het me toch beter als hij daarbij begeleiding krijgt van een mentor, ofzo. Het was geen fijne ervaring. Ik vraag in het vervolg naar een van de andere tandartsen, die zijn gewoon goed.

Vriendelijk maar duur door veel (onnodige?) handelingen en kosten

De werknemers zijn vriendelijk en lijken vakkundig (voor zover ik dat kan beoordelen). Halfjaarlijkse controles en een vulling lijken goed gegaan te zijn. Op mij komt de praktijkduur over door de vele afspraken die ze voor mij en mijn kinderen inplannen. Dat zit me soms wel dwars en bij navraag hoor ik nooit een volledig bevredigend antwoord.

Altijd prima geholpen.

Vroeger was ik erg bang van de tandarts, maar dat is bijna niet meer. Ik blijf altijd toch een beetje gespannen.

Prima geregeld

Prima geregeld. Fijne omgang met de patiënt.

korte wachttijd, vriendelijke tandarts.

Tandarts Mevr. Pozuelo is vakbekwaam en vriendelijk. Ze luistert ook goed naar wat je zegt en reageert hier adequaat op.

Wat een fijne tandarts is Erik, hij wist mij goed op mijn gemak te stellen.

Erik is Top Tandarts, aan te bevelen als je angst hebt voor de tandarts.

Heel goed

Behandeling is heel goed en zorgvuldig

Snel geholpen

Verschrikkelijk, halve ster nog teveel

Stinkende tandarts. De controle van m'n dochter en mij duurde hooguit 3 minuten vanaf het moment dat we op stonden tot we weer aan de balie stonden voor een nieuwe afspraak. De medewerkster heeft een afspraak bij een andere tandarts gemaakt voor de volgende controle.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.