Laden reviews...
660 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken vaak vriendelijk personeel en een rustige sfeer. Klanten waarderen de duidelijke uitleg over wat er gebeurt en wat er gaat gebeuren. De afspraken verlopen meestal vlot en de algehele ervaring is positief. De praktijk wordt als professioneel en betrouwbaar ervaren.
Snel en vriendelijk personeel geholpen
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
goed behandeld en ingelicht.
anoniem
De mondhygieniste is een aardige vrouw die rustig de tijd neemt en alles goed uitlegd.goede service
anoniem
Geweldig dat ik zo snel kon worden behandeld.
anoniem
Voor periodieke controle geweest bij de tandarts. Bij mijn vrouw twee nieuwe vullingen geplaatst. Het ging allemaal erg vriendelijk en deskundig. Een bezoekje aan de tandarts is geen probleem.
anoniem
was prima geregeld, goed geholpen.
anoniem
Goed behandeld, en de assistente denkt met je mee
anoniem
De arts uit Polen heeft de toestand van mijn tanden zeer professioneel beoordeeld en mij veel waardevolle adviezen gegeven. De arts uit Turkije heeft mijn tand heel voorzichtig en in één keer gerepareerd. Ik heb altijd last van dezelfde tand en deze arts heeft het in één keer nauwkeurig gedaan. Zonder pijn. De assistente ging wat ruwer te werk met het afzuigen dan hij met de injecties en het boren.
10 August 2026
anoniem
Ik was erg bang voor de tandarts, voor jaren durfde ik niet te gaan, gelukkig was er een tandarts die mij op mijn gemak liet voelen en erg voorzichtig te werk ging, dit heeft mij al heel erg geholpen om rustiger naar de tandarts te gaan
10 August 2026
Zorgvuldige tandarts.
9 August 2026
xxxxx
9 August 2026
anoniem
Tandarts luistert slecht, vertelt niets over wat er gedaan gaat worden, komt brutaal over. Ik had naar aanleiding van mijn vorige bezoek (een jaar terug) aangegeven niet meer bij deze tandarts geplaatst te willen worden. Toentertijd een paar keer terug moeten gaan omdat hetgeen hij moest doen niet goed gedaan werd. (En hij mij ook niet geloofde toen ik mijn klachten uitte.) Uiteindelijk was het nog niet goed, maar heb ik het zo gelaten omdat ik niet meer terug wilde. Ten koste van mijn gebit, maar dat is mijn keuze geweest. Helaas werd ik nu weer, uitgerekend bij deze tandarts ingedeeld en was de ervaring vreselijk. Of hetgeen hij nu heeft gedaan goed is weet ik niet, ik zal vast nog even last houden dus daar kan ik nog niets over zeggen. Wel was het wederom het geval dat ik aangaf dat er iets nog niet goed voelde, en hij me niet geloofde en dit op een onvriendelijke manier aangaf. De assistente aan de balie was wel erg vriendelijk en heeft nogmaals in het systeem gezet dat ik niet meer ingedeeld wordt bij deze tandarts.
Beveelt niet aan
8 August 2026
anoniem
Im Urlaub kam ich als deutscher Notpatient in diese Praxis. Eine Woche zuvor hatte man mir zuhause einen Backenzahn gezogen, die Wunde wollte nicht richtig heilen und ich hatte Schmerzen. In dieser Praxis hat mich ein spanischer Zahnarzt sehr sorgfältig behandelt, die Wunde neu versorgt und mir genaue Anweisungen für die nächsten Tage gegeben. Ich fühlte mich bei ihm und seiner Assistentin sehr gut aufgehoben. Was das positive Resultat, jetzt nach fast zwei Wochen, zeigt. Hierfür vielen, vielen Dank. Bedanken möchte ich mich auch bei der Empfangsdame die eine Geduld und Ruhe an den Tag legte, die Ihres gleichen sucht bis alles seinen ordnungsgemäßen Verlauf hatte. Ich kann diese Praxis von Herzen empfehlen. Liebe Grüße M. Braune
8 August 2026
anoniem
Een acute ontsteking op vakantie Niet fijn gelukkig kon ik bij jullie terecht. De tandarts had veel geduld met me ,want pijnlijk was het wel. Bedankt voor het behandelen
7 August 2026
anoniem
Vorig voorjaar kwam ik voor het eerst bij deze praktijk en had ik een , in mijn ogen, vreemde tandarts. Hij vulde een kies aan de voorkant en die kwam los, ook een herstelpoging mislukte. Toen kon ik terecht bij een andere arts en de vulling die hij plaatste bleef wel zitten. Eindelijk wat vertrouwen. En nu plots een andere tandarts. Wel vriendelijk en hij spreekt redelijk Nederlands. Er is een gebrek aan communicatie in deze praktijk.
Beveelt niet aan
6 August 2026
anoniem
Ik was in de ochtend als eerste aan de beurt om 8 uur. Net als vorig jaar. Toen deed de assistente de deur pas om 8.25 open, nu om 8.03. De assistente kon ik niet verstaan, maar uit gebarentaal begreep ik dat ik moest gaan liggen. De assistente ging weg. Vijf minuten later kwam de tandarts. Over mijn gezondheid is niks gevraagd. Tijdens de controle schreeuwde de tandarts regelmatig naar de assistente die in een andere kamer was. De tandarts zei dat mijn tanden gesealed moesten worden bij de mondhygiënist. Normaal deed de tandarts dat tijdens de controle. Toen ik daar om vroeg begon hij over m-scores. Daar begrijp ik uiteraard niks van. De tandarts was vriendelijk en het noodzakelijke is (hopelijk) weer gebeurd. Tot volgend jaar.
5 August 2026
Goede tandarts
4 August 2026
Halfjaarlijkse controle
2 August 2026
anoniem
Stelt je gerust gezellig praatje.
1 August 2026
Gewoon prima werk
1 August 2026
Professionele mensen.
30 July 2026
anoniem
De behandeling verliep snel en deskundig. Het contact was ontspannen en gezellig. Op een papier rekende de tandarts uit wat hij had gedaan
anoniem
Heb deze beoordeling vorige week al ingevuld.
anoniem
De behandeling was prima, alleen is er een complete kaakfoto gemaakt. Dit werd voordien aangegeven, maar niet wat dit kost. Ik schrok van de factuur die volgde. Misschien fijn als dit voordien gemeld wordt, dan kun je nog zeggen, liever een gewone foto of geen foto.
goed behandeld zoals altijd
26 July 2026
anoniem
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.