Betrokken

Professioneel en toch betrokken

Mijn gebit is onderzocht: prima en snel en vriendelijk.

Het onderzoek van mijn gebit gebeurde degelijk, snel en vriendelijk.

Prima tandarts!

Vriendelijke tandarts, deskundig geholpen, goede uitleg tijdens behandeling ,drukke praktijk want moest lang wachten maar erg fijn dat ik dezelfde dag nog bij mijn eigen tandarts langs kon komen!

Relaxte en goede sfeer. Wordt altijd prima geholpen

Prima hoor

Prima consult. Ook vorige keer bij mondhygiënist, alleen ik vind dat je te veel moet betalen.

Deze implantoloog is geweldig

Het liefst zou in deze kundige mevrouw als tandarts, mondhygiënist en Implantoloog hebben! Ik houd van haar directe en duidelijke aanpak. Ze geeft goed aan wat je moet doen, verteld precies wat er gaat gebeuren, en je weet gewoon wat je kunt verwachten. Super. De zelfverzekerdheid straalt er ook vanaf, hierdoor voel je je in goede handen.

V.I.P. service gehad!

goede planning en afstemming met zowel tandarts als mondhygiëniste. alles in i keer, vanuit 1 stoel behandeld,,,,echt V,I,P. Beide dames zijn kundig en erg vriendelijk en stellen patiënt op gemak, De afspraken medewerkers zoeken ook naar een goede afspraak, Kortom prima werk in een toch drukke praktijk, Een glas champagne zou het helemaal compleet maken!

Prima tevreden.

Ben in de afgelopen week twee keer naar de tandarts geweest. Twee keer een andere tandarts. De sfeer was ontspannen. goede uitleg en vakkundige behandeling.

Prima geholpen

Vakkundig geholpen

Fijne tandarts praktijk

De tandtechnicus is heel professioneel. heeft mij zeer goed geholpen. En weet waar ze mee bezig is . Super blij mee .

Fijn geholpen

Mijn ervaringen met de tandtechniker zijn heel fijn. Goede informatie!

Vakkundig en vriendelijke medewerker.

Heel goed geholpen

Prima en ook nog eens op tijd geholpen

Vriendelijke tandarts, geeft goed aan wat hij gaat doen.

Behandeling door tandarts Onar,vriendelijk en deskundig,stelde mij erg op mijn gemak,geen pijn gevoeld.Geen angst voor de tandarts meer!

Goed geholpen

Een hele fijne tandarts

dik tevreden

Goede en vriendelijke behandeling

Vriendelijk en geduldig

Keurig op tijd geholpen, vriendelijk en rustig uitgelegd

Goef

Snel duidelijk

Bekwame en serieuze tandarts

Hi j deed zijn best Nederlands te spreken. Kennelijk was zijn assistente een Spaanse en die communicatie ging in het jawel... Spaans? Vriendelijke ontmoeting, die man komt er wel. Tand is deugdelijk gerepareerd. Tandarts was Onor, stond niet in de lijst.

Prima sevice en tandzorg.

Hele goede service en kwaliteit.

Ik ben goed geholpen

De preventie assistent wist me te motiveren goed te flossen en met borsteltjes te werken. Hij verkocht me ook de spullen ervoor. Maar ik heb het gevoel dat het werkt en mijn pijn is geen gaatje maat ontstoken tandvlees, daar kan ik iets aan doen.

Vriendelijke service

Vriendelijke service, zowel van de tandarts en assistente als van de receptiemedewerkers. En hoewel het een drukke praktijk is en het vanwege ziekte van een van de tandartsen een enorme puzzel leek om alle patiënten af te bellen en opnieuw in te plannen, was er toch alle tijd en rust voor mij: het wegslijpen en -boren van een kies, als voorbereiding op een kroon. Ik vond de behandeling geen pretje; de wangspreiders (heb er verschillende gepast) zaten onplezierig en werden toen gelukkig achterwege gelaten, en omdat ik wat gespannen was, werkte de verdoving minder goed, dus kon er ook lekker nog wat bijgespoten worden. Ondanks de vertraging die dit waarschijnlijk opleverde, werd ik allervriendelijkst geholpen. Dat waardeer ik enorm.

Vakkundige tandarts

Rustig vriendelijk en netjes geholpen

Vriendelijk personeel

Er werd de tijd genomen voor mij. Een goede uitleg en instructies om nog beter te poetsen. Zeer aardige man en ik was tevreden over de behandeling.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.