Laden reviews...
669 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken vaak vriendelijk personeel en een rustige sfeer. Klanten waarderen de duidelijke uitleg over wat er gebeurt en wat er gaat gebeuren. De afspraken verlopen meestal vlot en de algehele ervaring is positief. De praktijk wordt als professioneel en betrouwbaar ervaren.
Julie helpen goed
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Korte wachttojd en deskundig geholpen
14 July 2026
anoniem
Zeer rustig gehandeld, deskundig, uitleg gevend!
Verlie. Prettig
anoniem
Tijdens mijn vakantie brak een vulling af. Ik kon hier terecht om even geholpen te worden. Daar was ik erg gelukkig mee. Fijn dat dit zo kon.
Goed.
Mirjam , vakkundig voorzichtig geruststellend
anoniem
Werd goed begeleid en uitleg over behandeling enz
10 July 2026
anoniem
Goed behandeling En goed advies geven
anoniem
Mijn zoon heeft autisme en Mirjam doet zijn controle heel goed.
anoniem
Bezoek mondhygienist. Mooi op.tijd...vlot en kundig uitgevoerd.
anoniem
Ik werd spoedig geholpen tijdens mijn halfjaarlijkse controle
anoniem
Zeer behulpzaam, alle ruimte voor mijn vragen. Heldere uitleg.
anoniem
Vriendelijke ontvangst bij de balie, 10 min later dan de afspraak maar is acceptabel, vriendelijk en professionele behandeling, neemt de tijd die nodig is.
anoniem
Tip: zorg ervoor dat iedereen om 8.00 uur binnen is. Niet zo netjes als personeel na 8 uur binnenkomt en nog om gaat kleden terwijl cliënten/patiënten een afspraak om 8 uur hebben. Mijn behandelaar zat wel voor 8 uur in haar kamer. Maar begon ook niet op tijd.
8 July 2026
anoniem
Vriendelijk personeel, nemen de tijd.
8 July 2026
anoniem
Vriendelijk en komt kundig over
anoniem
goede tandarts ik ga er met plezier naar toe
anoniem
ervaring is goed, er is wel veel wisseling van tandartsen en mondhygiënistes
anoniem
Nogmaals, prima geholpen !
anoniem
ik kan het pas beoordelen als het helemaal afgerond is
6 July 2026
anoniem
Mijn ervaring is goed vriendelijke behandeling.
6 July 2026
anoniem
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.