Super geholpen

Toppraktijk

Altijd goed!

Fijne tandarts, wordt er alijd dior iedereen goed geholpen.

GEWELDIG!!

Gewoon goed!

Heel fijn

Ik ben heel goed geholpen en vriendelijk benaderd. Super.

Zeer professioneel en pijnloos

Een zeer goed ervaring en vriendelijke en correcte behandelwijze

Neemt de tijd voor je.

Heel fijn dat ik kon komen ook al was het in de koffiepauze van de tandarts. Dit waardeer ik enorm.

Dit keer een kies afgebroken. Was zo gepiept, duidelijke uitleg tijdens de behandeling over wat er komt, ik stond met 10 minuten alweer buiten.

Goede uitleg

Rustig en informatief

Goed en fijne uitleg naar de kinderen

Vriendelijke tandarts en goede en duidelijke uitleg naar mijn kinderen toe met wat er goed gaat en wat er beter kan. Uitleg met een spiegel om beter te laten zien wat hij bedoelt, super goed! En ook vriendelijk ! Ik weet even niet meer hoe hij heet maar met Vlaams accent.

Bijzonder vriendelijk en legde wat ze deed goed uit.

Keurig op tijd geholpen. Goede uitleg van wat ze deed.

Leuk team

Goed geholpen alleen blijkbaar nog teveel tijd nodig voor 2 vullingen, moet dus weer terugkomen terwijl ik het duidelijk vantevoren had aangegeven

goed geholpen!

Goed geholpen!

Alle medewerkers zeer attent

Ook aandacht voor privé situatie patiënt

Een gewone controle

Martijn naakt altijd even een praatje en bekijkt dan zorgvuldig mijn gebit waarbij hij vertelt wat hij ziet en eventueel tips geeft.

Ben geholpen door tandarts K. Cleeren. Staat overigens niet vermeldt in onderstaande keuze (welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld)! Heb onbekend ingevuld. Ben goed en snel geholpen. Legt precies uit wat hij gaat doen en stelt je op je gemak.

Vakkundig

Goed en geduldig werk verricht, meestal is het nogal gevoelig na een gaatje boren. Maar nu helemaal niet.

Altijd netjes geholpen

Al 40 jaar vaste klant, dat zegt genoeg

Snel en goed

snel en goed

Vertrouwd en goed !

Bij Martijn Voel je je vertrouwd en fijn. Ook al ben je bang in de stoel hij stelde je gerust en sleept je overal doorheen al heel mn leven mn tandarts. Zou niet anders willen

Fijne tandarts, zeer bekwaam en klantvriendelijk

Planning is uitstekend, je wordt op tijd geholpen. Er wordt verteld wat er gedaan wordt en hoe het met de conditie van je gebit gesteld is. Uiterst bekwame tandarts, ook de assistentes, in één woord prima.

Al 40 jaar een zeer bekwame tandarts

Tandarts Bomas en zijn assistentes zijn altijd vriendelijk, leggen goed uit wat er gaat gebeuren. En als je wordt gerustgesteld ben je al een héél eind.

Zondermeer tevreden

Ben zondermeer tevreden over mijn ervaring met tandarts Bomas. Prettig en vriendelijk in de omgang, altijd bereid de tijd te nemen om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Tevens heeft de tandarts veel moeite genomen om mij door te verwijzen naar kaakchirurgen om voor eventuele prothesen te zorgen. Ook komen de assistenten van de tandarts Bomas mij als vriendelijk en betrouwbaar over. Kortom, geen klachten van mijn kant!! J.Putter

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.