Fijne praktijk

Kom hier al mijn hele leven. Fijne tandartsen. Vriendelijk en kundig personeel.

Heel erg tevreden

Professioneel vakwerk netjes goede uitleg met veel dank aan Erik

Super tevreden

Netjes geholpen

Ik ben weer netjes geholpen.

Ik kwam voor een kleine ingreep (stukje afgebroken van een kies) er werd uitleg gegeven hoe de behandeling zou plaats vinden en of ik wel of geen verdoving wilde, en tijdens de behandeling werd regelmatig gevraagd of het nog ging. Al met al een pijnloze ingreep (zonder verdoving) en geen na klachten.

Altijd een supergoede behandeling!

Altijd een supergoede behandeling, zowel de behandeling van jou als patiënt als de behandeling zelf. Onze kinderen kijken altijd uit naar het tandartsbezoek! Iedereen is altijd vriendelijk. Er wordt altijd rekening met je gehouden en er wordt meegedacht! Ik kan deze tandartspraktijk alleen maar aanraden!

Super goede tandartsenpraktijk!

Super netjes te werk gegaan!

Goed !

Vriendelijk te woord gestaan , niet lang hoeven wachten , goede begeleiding van de tandarts .

is er goed

vriendelijk ,,belangstellend

Heel vakkundig en goed meedenken

Bovengebit prothese aangemeten en geplaatst, heel vakkundig en perfecte pasvorm Tandarts denkt heel goed mee en adviseert over beste oplossingen

Vakkundig . Vriendelijk

Prima geholpen weer Goeie tandartsen

Klantvriendelijk Bij klachten kun je dezelfde dag terecht Vakkundig!!!

Kundige, rustige tandarts die alles zo goed uitlegt dat je je e ht op je gemak voelt.

Al jaren heel tevreden. Er wordt goed naar je geluisterd en alle tijd voor je genomen. Je kunt snel terecht bij problemen.

Prima behandeling

Correct geholpen. Even moeten wachten door uitlopen in tijd, anders was t full score grweest

Stellen je op je gemak

Alles wordt keurig uitgelegd

Je wordt bij de tandarts vakkundig geholpen. Bij tandarts Bosmans zelf is het prettig dat hij communiceert over wat hij doet en zijn mening geeft over de de situatie.

Goed is goed

Altijd duidelijk en correct tandarts Bomas en zijn assistentes

Hoef nooit lang te wachten terwijl men alle tijd voor je neemt om zaken goed uit te leggen en je op je gemak te stellen.

fijne tandarts

Tandarts Cleeren is een vriendelijke tandarts.

kan niet beter

Compliment omdat u onze gehandicapte zoon Leon Goetheer zo snel heeft willen helprn.

Snelle en vakkundige hulp.

Uitzonderlijk

Zeer betrouwbaar en vakkundige mensen

Goeie tandarts

Professioneel

De mondhygiënist legde heel goed uit wat ik moet doen, hij is zo professioneel mogelijk, ik vind het leuk.

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.