Zorgzaam en goede communicatie

Prima ervaring.....vriendelijk.....goede uitleg!

Goede uitleg wat ze gaan doen,en wat het beste is....erg vriendelijk.....uitstekende kennis van zaken!

Geweldig goed

Prima mensen

Vriendelijke tandarts die vakkundig te werk gaat en alles zegt wat ze gaat doen. Heel fijn!

100% tevreden

Alles ging goed en Martijn Bomas is duidelijk met wat hij aan het doen is!!

Het was een prima behandeling

De behandeling was prima. Heb geen pijn gehad en ook nauwelijks napijn. Nadeel vond ik wel dat ik ongeveer 40 minuten moest wachten voordat ik aan de beurt was.

Fantastisch

Ik ben zo bang voor de tandarts, maar door deze lieve meiden ben ik totaal niet meer bang. Je word fantastisch geholpen en helemaal gerust gesteld! Ik wil nooit meer anders! Ga zo door

Top Tandarts

Heel kundig. Legt alles goed uit. Neemt overal prima de tijd voor, ook voor een persoonlijk praatje

Professioneel geholpen,vriendelijke mensen,in een woord zeer goed.

Vriendelijke ontvangst, snel aan de beurt en goeie behandeling.

Mooie en nette praktijk met kundige tandartsen.

Kon direct teecht bij probleem

Ontspannen in de stoel

Altijd wordt je gerust gesteld en wordt er kundig en rustig uitgelegd wat er gebeurt tijdens de behandeling.

Geen klachten

Ik wordt altijd goed geholpen!!

Prima !

Kom al bijna 40 jaar bij Tandarts Bomas. Nu tweede keer bij Koen, eveneens fijne Tandarts!

Prima. Vriendelijke tandarts . En goede behandeling

Een zeer goede ervaring

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Professioneel personeel

Ik word vriendelijk te woord gestaan en als ik iets niet begrijp wordt het vakkundig uitgelegd.

Goed gewerkt

Vakman !!

Altijd een fijn behandel moment

Martijn neemt de tijd, geeft aan wat hij ziet en doet.

Prettig en fijn geholpen

Mijn ervaring met praktijk Bomas is altijd positief geweest. Je wordt rustig en vakbekwaam geholpen, zowel door de assistenten als de tandarts zelf. Er wordt uitleg gegeven van wat er gaat gebeuren en voordat je geholpen wordt, neemt de assistent de gegevens door of alles nog 'up to date' is (bv. de medicamenten).

Rustige uitleg & vakkundig personeel

Zoals hierboven beschreven

Netjes en vriendelijk behandeld

ben goed en zo goed als pijnloos geholpen

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.