Geweldig team.

De tandartsen, assistenten, secretaresse en alle andere medewerkers zijn vriendelijk, begripvol, aardig, verstand van zaken, mee denkend, goede uitleg geven, adviserend. Kortom ik vind het fijn om behandelt te worden door dit mooie team.

Vriendelijk personeel

Kon snel terecht met klachten, werd goed en deskundig geholpen

Zie het aantal sterren

Heel vriendelijke en discundige behandeling

Fijne en vriendelijke tandarts

Fijne praktijk

Goed geholpen, deskundig advies. Korte wachttijd.

Tijdens mijn afspraak goed geholpen. Ik kreeg goede adviezen. Vriendelijke tegenover patiënt. Wordt regelmatig gevraagd of het goed gaat.

Precies, vriendelijke behandeling

Ik kom hier graag.naast een professionele behandeling voelt het vertrouwd.

Goed en snel geholpen

Kom al jaren bij Martijn BOMAS , hele fijne tandarts met gevoel voor de mensen.

Hij luisterd naar je en legt uit wat hij gaat doen. Zeer ervaren en aardige tandarts!

Vriendelijke mensen en zeer deskundig.

Goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen,niet moeten wachten,en direct van de klacht afgehandeld.

Goede behandeling

Vakbekwaam vriendelijk

Ik was wel heel erg bang maar viel mee

Deskundig en zeer vriendelijk

Mijn vulling was deels losgekomen, en mijn favo tandarts Martijn was met vakantie. Ojee paniek, want ik durfde geen anderhalve week te wachten vanwege wat komende verplichtingen, dus moest ik door een andere tandarts geholpen worden. Zwetend stapte ik in de stoel, (Netty hield mijn hand vast ) maar werd perfect en door een heel aardige dame (Tatiana) geholpen. Achteraf ben ik blij dat Martijn vakantie had, nu hoef ik niet meer zo lang te wachten als er iets aan de hand is want bij deze dame stap ik jn het vervolg ook zonder angst in de stoel!! Fijne tandarts net als Martijn, kan haar aan iedereen aanbevelen.

Goed kundig vriendelijk personeel

Goed en kundig geholpen.

Team Bomas doen het gewoon goed.

Ik ben al zo lang bij deze tandarts,ik moet er nu een stukje voor rijden,maar dat heb ik er voor over. Ik zou iedereen deze tandarts aanbevelen,want ik zou geen andere willen. De behandelingen zijn perfect.

Fijne tandarts, vriendelijk en deed zijn werk goed

Zeer tevreden over deze tandarts

Perfect!!

Het is goed verlopen. Aan Milou werd ook steeds alles goed uitgelegd door Netty. Dat was heel fijn. Ik mis wel het overzicht van de totale kosten van de behandeling wat er voorheen altijd werd gegeven

prima service en uitstekende behandeling

afspraak maken zonder problemen, de behandeling wordt goed toegelicht en m.i. met aandacht uitgevoerd.

Fijne tandarts, Koen!

Betrokken, vakbekwaam!

Echt een super praktijk met kundige en lieve mensen

Echt een super praktijk met kundige en lieve mensen

Vakbekwame mensen met veel aandacht voor mijn angsten

Ik heb zeer vervelende ervaringen in het verleden gehad, waardoor ik nu met angst naar de tandarts ga en dit heb ik uitgelegd aan de tandarts en haar assistent. Zij pakken dit serieus op en besteden aandacht aan mijn angsten, stellen mij gerust en nemen mij mee in hetgeen zij gaan doen. Ik kan op ieder moment aangeven of het wel of niet gaat. Zij helpen mij enorm bij het herstellen van mijn geloof in de tandarts. Ik lig nog steeds niet op mijn gemak maar bij ieder bezoek wordt mijn angst minder. Echt hele fijne vakmensen en ik ben ze dankbaar voor de uitleg, het geduld en al het andere waar zij oprechte aandacht aan besteden.

Gewoon altijd goed

Omdat Bomas zelf op vakantie was, ben ik bij tandarts Koen geweest voor m'n behandeling. Het was net als bij Bomas zelf gewoon goed en netjes weer. Ze nemen de tijd voor je en het is een leuk team.

Professioneel geholpen

Op tijd geholpen en prima behandeld.

Ik heb normaal gesproken tandarts Bomas, maar de laatste controle een jongedame . Naam weet ik niet meer. Maar ook een goede ervaring. Luistert naar de ‘patiënt ‘ en is heel rustig met de controle in de mond met de instrumenten.

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.