Prima praktijk!

Vriendelijk, kundig personeel.

Heel fijn

Super fijn geholpen. Aardig personeel.

Prima!

Mijn ervaring was prima

Prima ervaring

2 gaatjes vullen ging super goed niks gevoeld van de verdoving en daarna ook niet.

Op een vlotte en nette manier zijn er 2 kiezen bij me gevuld.

Buurengeweun!! Thanks Juliette fijn schoongebitje kostelijk. Dankbaar met jou

Alles wordt op tijd aangegeven via de mail, vind ik persoonlijk erg fijn

Mijn tanden zijn in een paar jaar erg verbeterd

Vakwerk

Op de fundering van een dode tand een nieuwe gebouwd. Keurig werk tussen Martijn en assistente. Resultaat is een perfecte namaaktand.

Zeer prettig

Martijn weet mij altijd op mijn gemak te stellen, is geïnteresseerd, geeft goed advies en is een uitstekende tandarts. Erg jammer dat hij na dit jaar met pensioen gaat, ik ga hem missen!

Ik ben heel goed geholpen

Prima!!!

Uitstekende tandartspraktijk

Tandarts Bomas geeft vertrouwen, is zeer bekwaam en stelt je op je gemak.

Veel bewondering voor de manier waarop hij handeld en met zijn patiënten omgaat. Voor kinderen is hij ook super. Hij weet zich omringd met collega s en assistenten die eenzelfde inslag hebben.

Precies volgens afspraak met een duidelijke toelichting tijdens de behandeling wat er ging gebeuren en waarom.

netjes geholpen na duidelijke uitleg, bovendien zeer vriendelijk personeel

afspraak gemaakt voor herstellen van gaatje; kon snel terecht in het spoedblok zodat je niet onnodig lang met pijn hoeft te blijven lopen! zeer vriendelijk personeel evenals de tandarts zelf, er wordt duidelijk afgesproken wat er moet/gaat gebeuren...verdoving of niet etcetera...

Prima geholpen Goede uitleg

Alles goed niet teveel gezeur over flossen e.d

Helemaal prima

Nergens meer last van. Van de verdovingsinjectien niets gevoeld

Zeer tevreden met de manier van behandeling

Prima. Misschien een opmerking, praat met de patiënt niet met elkaar.

Goede ervaring

Ik ben heel fijn behandeld

Super erg tevreden

Ik ben zeer tevreden professionele mensen aandacht goede begeleiding en voorlichting echt top en sorry ik heb de naam van de dame die mij heeft behandeld niet onthouden zei is in de plaats van Erik gekomen echt top bedankt

Weet niet wat er aan verbeterd kan worden

Fijne mondhygiënist en tandarts

Je wordt met een lach ontvangen en hoeft niet lang te wachten. De mondhygiënist is zeer kundig en legt alles zo goed uit. Ze neemt de tijd voor tips en straalt een bepaalde rust uit! De tandarts is heel lief voor kinderen en legt de nadruk op de positieve punten. Gewoon een hele fijne praktijk!

het ging

Betere uitleg, zou fijn zijn. De assistent zou het beter uit moeten leggen, als de tandarts dat niet kan.

Weer snel en vakkundig geholpen!

Een fijne praktijk met enthousiast, vriendelijk en vakkundig personeel.

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.