Weer prima zoals altijd

Zo jammer dat Martijn met (welverdiend) pensioen gaat dit jaar..

Prettige en vlotte behandeling

Deskundige tandarts en assistente, duidelijk aangegeven welke stappen er worden gedaan.

Prima geholpen

Ik vind het vnl prettig dat iedere stap verteld wordt wat er gebeurt Jammer dat Martijn eind dit jaar ermee stopt..,,

Ik ben blij met jullie

Er was onverwachts iets bijgekomen maar de tandarts en assistente hebben hun koffiepauze opgeofferd zodat ik niet nog een keer terug moest

Vakkundig geholpen

Netjes en vakkundig gewerkt

top tandarts

wordt altijd van tevoren ingelicht wat men voor behandeling gaat doen als dit nodig is vriendelijk personeel en vakkundig.

Zoals altijd prima geholpen!

Zoals altijd prima en rustig en vriendelijk geholpen!

Helemaal prima

Vriendelijk personeel. Goede behandeling en planning.

Top praktijk

Ik heb een angst voor de tandarts. Je wordt hier gerustgesteld wat voor mij heel belangrijk is. Voor, maar ook tijdens de behandeling wordt duidelijk verteld wat er gedaan wordt. Het is een fijne praktijk met allemaal kundige, fijne mensen. Een dikke 10 voor jullie!

Mij vulling was kapot en het was snel gemaakt!

Vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg.

Prima behandeling.

niet geheel tevreden

de tandtechnieker heeft zonder overleg meer gedaan dan nodig was 1 tand was na ong. 1 jaar afgebroken. De andere tand zat er al minstens 5 jaar en was beter bevestigd en zat nog stevig aan het frame. Deze hebben ze erafgesnokt en een andere tand aangezet. Zo wordt ik onnodig op extra kosten gejaagd.

Tand gebroken, snel een spalk gezet, prima geregeld.

Donderdag middag gebeld, kon vrijdag al komen.

Prima en pijnloos geholpen.

Vriendelijk ontvangst, op afgesproken tijd geholpen. Duidelijke uitleg wat de tandarts ging doen. Assistente die je op je gemak stelt. Helemaal fijn en geen pijn tijdens de behandeling

Goed geholpen.

Mooi op tijd en altijd vriendelijk.

Vlot compleet geholpen

Netjes volledig vlot geholpen

Kan niet beter

Zoals van ouds, goede ervaring Fijne tandarts

Uitstekende praktijk

Vriendelijk, behulpzaam, fijne praktijk!

Snel en vriendelijk

Mijn controle verloopt efficiënt en er wordt antwoord gegeven op mijn vragen.

Alles prima oke

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

Pijn

Kies getrokken en meer last overgehouden als voor het trekken!!!

Goede tandartspraktijk

Netjes en vakkundig geholpen.

Vlotte behandeling, maar ik vraag me af of we bereikt hebben wat we wilden bereiken

Misschien oordeel ik te vroeg, maar er zijn 2 vullingen verwijderd en opnieuw gezet, om tandvleesproblemen te voorkomen. Ik vraag me op dit moment af of dat nu wel goed gaat... Bovendien voel ik op het zijvlak van 1 nieuwe vulling een randje.

prima zoals altijd

zie boven

Fijne behandeling

Fijne behandeling

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.