Laden reviews...
343 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Algemeen beeld is positief met vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Zorg is professioneel en empathisch. De ervaring kan variëren met afspraakplanning, maar de service blijft betrouwbaar.
Erg goed geholpen en vriendelijk personeel
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
25 July 2026
anoniem
Heel netjes en goed verteld wat hij ging doen, top
anoniem
Wordt altijd netjes geholpen en er wordt altijd naar je geluisterd. Krijg vaak tips hoe ik het beste mijn gebit kan onderhouden. Ben zeer tevreden over de behandelingen!
anoniem
Mondhygiëniste Juliët heeft mij, zoals ook voorgaande keren, weer prima geholpen. Alles netjes schoongemaakt en tandsteen verwijderd. Ook is ze altijd heel aardig en belangstellend. Gr
Als vanouds.
Fijne rustige omgeving
anoniem
Ik ben tevreden over Gustavo, de tandarts die mij behandeld heeft.Hij gaat zorgvuldig te werk en legt alles duidelijk uit.
anoniem
fijne mensen die mij geholpen hebben !
anoniem
Ivm kiespijn ‘‘s morgens gebeld met de praktijk en kon de zelfde morgen nog komen. Kies op vakkundige wijze verwijderd.
anoniem
Keurig en geruststellend behandelend! Nemen de tijd voor je! Duurde lang voor mijn verdoving werkte, maar wachten dan rustig wat langer. Kundig en discreet.
18 July 2026
anoniem
Fijne, professionele tandarts die rust en vetrouwen uitstraalde. Problemen verholpen zonder pijn of napijn. Blij mee!
17 July 2026
anoniem
Zeer content met behandeling en resultaat!
anoniem
Heel goed, geen drukte en attente duidelijke adviezen. Arts adviseerde echter op dit moment geen uitputtende operatie te plannen, ben daar nog te zwak voor.
anoniem
Voelt als thuiskomen, zo vertrouwd, alles klopt, afspraken, vriendelijk , kundig en …. Gebit is nog nooit zo ok geweest!
anoniem
Super goed kan niet anders zeggen
anoniem
Op een rustige manier goed geholpen
13 July 2026
anoniem
Professionele, vriendelijke tandarts. Wachttijden tot volgende afspraken, keuzemogelijkheden zijn echt al jaren erg lang. Afspraken worden afgezegd en verzet met enorme tussenpozen er tussen.
Beveelt niet aan
11 July 2026
anoniem
De tandarts is heel rustig, legt alles op een rustige manier uit. Nu heb ik totaal geen angst voor de tandarts, maar voor mensen die het eng vinden om naar de tandarts te gaan, beveel ik deze jonge man ten zeerste aan ( ik weet zijn naam niet )
11 July 2026
anoniem
Ik voel me bevoorrecht dat ik bij jullie mag komen
9 July 2026
8 July 2026
anoniem
Bij tandarts Bomas word je altijd vriendelijk en deskundig geholpen
8 July 2026
anoniem
De eerste keer was ik te laat maar ben toch nog geholpen en voor de rest was het super. In 4 weken had ik weer een nieuw en passend gebit.
5 July 2026
anoniem
Netjes en vriendelijk ontvangen en geholpen
5 July 2026
anoniem
Goed geholpen, legt alles uit wat ze ging doen.
4 July 2026
anoniem
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen.
Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint Philipsland
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.