Even wennen wss

Tholen ipv Flupland; kan ik mee leven Assistente vertaalt vragen voor de tandarts, is toch anders dan ik gewend ben. Controle enkel visueel en obv gesprek, da’s ook aanders. Maar met name indruk dat er tijd te kort is en je zsm weer buiten staat, is niet wat ik gewend was….

Altijd prima behandelingen en goede uitleg!!

Het enige nadeel is de lange wachttijd de laatste tijd…. Snap dat dit voor jullie ook lastig op te lossen is, maar het nadeel is wel… Dat ik terug moest voor een gaatje in verstandskies, maar door de lange wachttijd het gaatje groter is geworden en nu de kies eruit moet…. Dit is zo vervelend vind ik… ook al langere tijd bezig geweest om andere kies te repareren. De wachttijden zijn echt niet fijn. Ik word altijd wel top geholpen en weet dat jullie ook altijd jullie best doen!

Prima ervaring bij mond hygieniste

Wel heel anders dan ik gewend was bij vorige tandarts. Andere manier van behandelen. Ook het tekenen voor afzien van uitgebreide behandelingen vanwege dieper wordende ruimten tussen kiezen en tanden was nieuw voor mij. Wel bijzonder lieve vriendelijke Mondhygiëniste. Zij straalt zeker deskundigheid uit. Tandarts heb ik qua behandeling nog geen ervaring mee. Eenmaal gesproken en heeft hij even met de Mondhygiëniste naar mijn gebit gekeken. Voor 2 piepkleine gaatjes aan achterkant voortanden moet ik nog apart terugkomen. Wel jammer zou afgelopen week gedaan worden maar moet nu apart terug, doordat zijn vrouw is bevallen.

Relaxte vulling van een gaatje ooit.

Relaxt

Prima!

Kon gelukkig snel terecht,! En ben goed geholpen

Goed geholpen

Goede ervaring

Goed uitgelegd

Ontzettend goed geholpen, ik was niet blij met een composiet,maar t werd vakkundig gemaakt .. erg bl

Zo fijn dat ik gelijk geholpen werd nadat ik verdrietig was hoe mijn hoektand eruit zag.. vol vertrouwen zal ik bij de tandarts blijven komen! Ik weet niet zeker hoe hij heette..dus vul hieronder een man in maar weet niet of dat klopt

Onder tanden weer als nieuw gemaakt. Zeer tevreden.

Rustige vriendelijke benadering,maar wel zoonlief erop wijzen,wat goed en niet goed is

Prima behandeling

Vullingen zijn goed gedaan en ook de afgebrokkelde kies weer glad gemaakt

Professioneel, duidelijke uitleg.

…..

prima netjes geholpen

mijn ervaring is goed , netjes behandeld door iedereen..

Erg goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Fijne tandartspraktijk!

Al vanaf kids af aan ben ik patiënt bij tandartspraktijk Bomas. Je word er altijd goed geholpen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt goede uitleg betreft de behandeling die gedaan moet worden en ook de nazorg indien nodig. Je word op een fijne en goede manier geholpen. Jarenlang altijd tandarts Bomas zelf gehad. Sinds de uitbreiding van de praktijk en tandarts Bomas zijn pensioen aantal keer door tandarts Alves en tandarts Letona geholpen. Beide zeer vriendelijk en goede tandartsen. Fijne praktijk met een fijn team!

Prima geholpen

Prima geholpen.

Uitstekende en klantvriendelijke behandeling ondergaan.

Afgelopen week een vulling laten vernieuwen. Dit is op een vakkundige manier gedaan. Tijdens de behandeling heb ik ook voldoende uitleg gekregen over de verrichtingen. Ik ben zeer tevreden.

Comfortabel

Afrondende wortelkanaalbehandeling kies onderkaak, zeer kundig door Gustavo Letona. Achteraf nergens last van gehad

een goede ervaring

Goede behandeling en uitleg

Vriendelijk, duidelijke uitleg. Zeer tevreden over de behandeling.

PRIMA

GOEDE UITLEG WAT ER GAAT GEBEUREN, IK ERVAAR GEEN STRESS DRUK, TERWIJL JULLIE HET TOCH HEEL FRUK HEBBEN

Positief

Goed geholpen

Ik ben tevreden

Ben goed en serieus geholpen

Heel goed

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.