Netjes

Ik werd netjes geholpen. De ingeplande tandarts was ziek en een andere tandarts nam de controle even waar. Fijn, om daar niet voor terug te hoeven komen. Ik weer niet wie de tandarts was. Door de vele namen en buitenlandse namen weet ik niet wie wie is en wie ‘mijn eigen’ tandarts is. Hebben ze eigenlijk naamlaartjes op? Tips: Misschien handig om bij de afspraakbevestiging de naam vd tandarts te vermelden? Ook handig om alvast gelijk voor over een half jaar de volgende controle afspraak te maken?

Goed geholpen

Altijd vriendelijk en correct geholpen

Goed en vriendelijk behandelenop tijd

Zie hierboven

Goede ontvangst, fijne assistent en uitgebreide controle

Zie bovenstaand

ben tevreden.

ik ben tevreden over de behandeling.

Fijne mondhygiëniste

Ik ga al jaren naar deze mondhygiëniste. Ze is vriendelijk, vrolijk en geïnteresseerd en zeer zorgvuldig bij het doen van haar werk.

Vriendelijk, goed advies

Super fijne behandeling

Prima behandeling van het gebit en persoonlijk aandacht voor de patiënt in de stoel.

Vrijwel geen wachttijd. Tandarts was meteen in de behandelkamer. Goed geregeld.

Voldoende

De tandartsassistente luisterde en gaf antwoord op mijn vragen

Vriendelijke en goede benadering en behandeling.

De behandeling is vriendelijk en vragen worden goed beantwoord.

Prettig, vriendelijk en alles goed geregeld.

Allemaal aardige medewerkers

Zorgvuldig met veel aandacht.

Prettig ontvangen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Veel aandacht en ik ben zorgvuldig behandeld.

Netjes behandeld

Geen lange wachttijd. Assistente die wist wat ze moest doen. Tandarts kwam vlot daarna voor de controle van het gebit

De assistent vertelde precies wat ze ging doen. Dit hielp heel erg. Was een prettige ervaring

Heel fijn

zeer vriendelijk

Goed is goed

Afgebroken vulling gerepareerd, afspraak eenvoudig gemaakt binnen redelijke termijn, reparatie prima uitgevoerd met goed advies

Prima!

Het is altijd goed geweest en nu is nog steeds goed

Ontspannen en betrokken

Mijn ervaring is zeer positief. De mondhygiëniste toonde zich betrokken. luisterde goed en creëerde een ontspannen sfeer. Het zijn voor mij kernwaarden in de omgang tussen patiënt/cliënt en zorgverlener. Kortom, uitstekend ervaring!

vriendelijke assistente

ik ben vriendelijk ontvangen

Heel fijn

Fijn ontvangst Duidelijke uitleg

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.