Professionele mensen

Ik moest naar de mondhygiënist. Ze legde alles uit wat ze ging doen. Dat was wel prettig. De behandeling verliep prima

Ik ben angstig voor de tandarts maar ze hebben mij gerustgesteld en de tijd voor mij genomen

Er werd goed gecommuniceerd en geluisterd

Persoonlijke benadering Er wordt goed met je overlegd tot welke behandeling er wordt gekozen en evt als dit niet lukt over het vervolgd Er wordt goed geluisterd oa wel niet verdoven

Prettig en prima geholpen

Goed tot zeer goed

Na vertrek tandarts Santos Sanz kreeg ik dit keer voor het eerst Bouchra (achternaam niet bekend, heb willekeurige tandarts aangevinkt hier onder) als tandarts. Zeer rustig en begripvol. Lijkt me ook bekwaam al betrof het dit keer slechts een controle.

Fijn en tactvol geholpen tijdens de behandeling.

Ik kon snel bij de praktijk terecht om een afgeboken stukje kies te herstellen.

Relaxte sfeer

Fijne sfeer worden netjes ontvangen en goed geholpen

Fijne tandarts dringt niks op . Dat is ook de bedoeling klant is koning en niet anders om.. mn vorige bezoek had ik een tandarts die ik niet prettig vond .. opdringerig en bazig ..

Ik ben perfekt geholpen.

Alles verliep prima. Het was een controle beurt, dus ik was ook redelijk snel klaar.

Uitstekend!

Ik heb een angst voor de tandarts. Hier nemen ze alle tijd voor je en stellen je direct gerust. Ik ben zeer tevreden!

Korte controle

De een na laatste keer zou de tandarts een mail doen naar de cardioloog over het zou moeten nemen van ab kuur voor grote ingreep of behandeling.. nu ben ik dinsdag eigen na mijn idee voor niks geweest en moet ik over een paar weken terug komen. Na mij idee had ze afgelopen dinsdag dat ook al wel kunnen doen of tijdens het afspraak maken al gezegd kunnen hebben.

Goed gevoel

Gbzh

goede behandeling

vriendelijke ontvangst en goede behandeling

Fijn team

Altijd vriendelijk en professioneel

Alles was oke

Zie boven

Vertrouwd

Er wordt naar je geluisterd

Prima, fijne rustige benadering.

Het was een erg aardige tandarts maar haar naam weet ik niet meer, staat ook niet in de mail.

Goede service en vriendelijkheid

Het meedenken/ behulpzaam en goede zorg tijdens de behandelingen.

Bevalt goed

Vlotte behandeling,

Correct geholpen, eerlijke info, goede controle, en op tijd

Ben correct en op prettige wijze geholpen, en de controle was op tijd. En er was kennis van mijn gebitsgeschiedenis.

Empathische professionele mondhygiëniste.

Zag er dit keer enorm tegen de behandeling op. Had pijnlijk tandvlees, gevoelige mond. Lage weerstand. Door Eva gerustgesteld. De zenuwen bedaard. Ik heb de behandeling met een goed gevoel ondergaan. Dank je wel Eva.

Op tijd en vriendelijk geholpen

Op tijd, vriendelijk en met duidelijke uitleg tijdens de behandeling

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.