Prettige ervaring

Alles werd goed: duidelijk en rustig uitgelegd

Duidelijk en perfect!

Zie 1e vraag!

Fijne communicatie, aanpak en adequate behandeling

Fijne communicatie, aanpak en adequate behandeling

Kort

Heb 10 min gewacht om een halve minuut in de stoel te liggen en dr wel de volle pond voor te betalen

Héél goed

Heel goed personeel... ze nemen de tijd voor je.. fijne sfeer.. een pluim voor annemaria ...vakmensen!!!!

Geduldig goede afspraken

Vriendelijk meedenkend

Geweldig!

Heel goed geholpen Jullie denken met me mee.

Heel tevreden

Een heel lieve vrouw

Professioneel en betrokken

Verschillende tandartsen en assistenten mogen ervaren. Je word gezien en gehoord. Ze zijn proffecioneel. Denken mee in oplossingen. Had graag eerder de overstap naar hier gemaakt. Erg tevreden.

Deskundigheid en vriendelijkheid voeren de boventoon.

Je wordt respectvol behandeld. Rustige lieve medewerkers die ook samen boven je geopende mond samenhorig met elkaar omgaan.

Fijn behandeld

Kon snel terecht en vlot en goed behandeld

Pijnloos schoongemaakt

Rustig en bekwaam personeel

Gewoon goed

Goede praktijk met vriendelijke personeel Alles wordt duidelijk uitgelegd en iedereen neemt de tijd voor.je.

Altijd vriendelijk en punctueel.

Goede sfeer. Vriendelijke behandeling. Deskundig.

Zowel tandarts Beimers als de hele praktijk zijn zeer vakkundig en vriendelijk. Elk half jaar een fijne ervaring.

Goede zorg

Vriendelijke tandarts en goede uitleg

Deskundig

Deskundig

Fijne ervaring

Goed en snel geholpen. Fijn dat er ook tandsteen verwijderd kon worden

Goed noeuws! Fijn geholpen door balie, assistente en tandarts Bushra.

Ik vind het prettig dat de tandarts vooraf zegt wat ze gaat doen en ook het eerlijke verhaal vertelt hoe het ervoor staat!

Behulpzaam

Iedereen was heel behulpzaam, rustig en zij leveren goed werk

Uitstekende zorg

Zowel de tandarts als ook nu bij de mondhygieniste geweest. Heel vakundig geholpen! En...lief.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.