Netjes geholpen, assistent gaf ook aan bij elke stap in het proces wat er ging gebeuren. Kreeg ook netjes offerte voor de vervolg afspraak

Erg tevreden

Ze is heel vriendelijk, legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel bij haar.

Fijne tandartsenpraktijk

Ik kom hier al wat jaartjes als patiënt. Eerst bij tandarts Bleeker en nu bij tandarts Pretorius en het bevalt prima. Dat geldt voor mij ook voor de mondhygiëniste ,de tandarts-assistes en de assistentes aan de balie en de hele praktijkruimte op zich. Dus ik ben een tevreden klant en heb niks te klagen.

het voelt 100% goed

Na veel traumatische ervaringen bij andere tandarts nu elke keer zeer positieve ervaringen. Met recht toegankelijk, gastvrij en gedreven. Zeer zorgvuldig en kalmerend. Goede uitleg voor, tijdens en na behandeling. Voor zover wij het kunnen beoordelen TOP tandartsen! Dank!

Professioneel en eerlijk advies

Eva is een zeer prettige en eerlijke mondhygiëniste. Professioneel en denkt ook mee over de vragen die ik haar stel. Ze heeft mij ook geholpen bij de afweging om iets wel of niet te doen bij de tandarts.

Goede behandeling, elke keer weer, laat jezelf keuzes maken, dringt niet iets op.

Capabel team van tandartsen

Ze luisteren en houden rekening met je ervaringen uit het verleden. Zijn geduldig en zeker vakbekwaam.

gewoon goed geholpen

w

prima controle; duidelijke uitleg

vriendelijke, kundige tandarts die n.a.v. gebroken kies duidelijk aangaf wat de mogelijkheden zijn.

Snel en addequaat

Snel geholpen en de tandreparatie is met zorg gedaan.

prima op tijd en fijn geholpen

Prima op tijd en fijn geholpen

Fijne ervaring

Al jaren bij deze praktijk. Nu ik zwanger ben zijn ze extra voorzichtig en zorgen ze voor extra aandacht voor mij.

Vakkundig en rustig geholpen

Tandarts was vakkundig en rustig. Legde alles goed uit. Snel geholpen.

Positief en meedenkend

De tandarts was erg vriendelijk, gaf goed uitleg/verklaring over dingen en denkt goed mee.

Nam de tijd voor de kinderen en legde alles netjes uit.

Goede ervaringen. Tandarts was duidelijk en legde alles netjes uit.

Geen problemen

Goede ontvangst,en goede uitleg wat er gedaan kan worden,bedankt hiervoor.

Goede ontvangst goede uitleg.

Goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Belabberde communicatie

Update: Inmiddels weer contact gehad en deze keer een fijn, constructief gesprek kunnen voeren. Ook een goede oplossing aangeboden gekregen. We gaan met hernieuwd vertrouwen verder! In september afgesproken dat er in december en maart een reiniging plaats zou vinden. December gelijk ingepland en is goed gegaan. Vorige week geweest en blijkt dat de assistent een controle gepland heeft ipv een reiniging. Tandarts heeft excuses aangeboden voor HUN gemaakte fout. Vervolgens krijg je wel een rekening voor de controle en kan je later terugkomen voor de reiniging. Gebeld over de rekening en uiteindelijk wilde de assistente toch wel overleggen over de rekening. Moet nog teruggebeld worden, ben benieuwd. Inmiddels van meerdere mensen gehoord dat de communicatie niet top is.

Vriendelijk en deskundig

Vertellen wat ze doen en aandacht voor je en vakwerk

Super en wordt goed rekening gehouden met degene die in de behandel stoel zit. Zeer kundig.

Prima controle

Aardige tandarts. Verteld goed wat ze doet en geeft goed advies/tips

Vakkundig en alert.

Twee kiezen laten trekken en daarna zijn de wonden goed gehecht. Doordat eerst de mondhygiënist (Eva) het gebit goed had aangepakt, was het risico op ontsteking ook afgenomen. Het feit dat er verschillende expertises in deze praktijk voorhanden zijn, is ook een goede aanvulling voor patiënten.

Uitermate vriendelijkl

Innemend, vakkundige

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.