Super goede behandeling met advies

Fijne tandarts

Neemt de tijd, luisterde goed. Vriendelijk.

Dankbaar om de geboden hulp bij klachten van het gebit.

Fijn dat er snel en correct aandacht en zorg gegeven wordt.

Altijd vriendelijke medewerkers

Voor tandartspraktijk Bleeker heb ik 2 andere tandarts praktijken gehad. Bleeker is absoluut aan te raden. De kwaliteit ligt hier hoog en de medewerkers zijn professioneel en vriendelijk.

Heel rustig en correct geholpen. Goede uitleg over de huidige toestand gekregen en goed advies mbt onderhoud.

heel positief!!

goede ontvang..op tijd behandeld vriendelijk sfeer!!!

Vriendelijk en kundig

Ik kon snel terecht nadat ik na mijn behandeling nog een scherp stukje had aan eentsnd. Fijn.

mondhygienist

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan de mondhygiënist en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. De mondhygiënist was zeer professioneel, vriendelijk en zorgzaam. De behandeling was grondig en ze nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Mijn gebit voelde na afloop ongelooflijk schoon en fris aan. Ik ben erg tevreden met de resultaten en zal zeker terugkomen voor mijn volgende afspraak. Ik kan de mondhygiënist ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige mondzorg en een prettige ervaring.

Erg prettig

Erg prettig, omdat mijn klachten zijn verholpen. Maar zeker ook een goede communicatie tijdens de behandeling.

Netjes

Op tijd Kundig

vriendelijk en vakkundig geholpen.

Prima, correcte en goede behandelingen

Prima tandartspraktijk

Keurig en verzorgd

Netjes, keurige behandeling, sociaal en op tijd.

Goede advies. En prima geholpen.

Kreeg een goed advies . Ben prima geholpen . Mijn dank.

correcte behandeling

afspraken op tyd en correcte behandelingen. Pas een implantaat laten plaatsen zonder problemen. zou zeggen zo goed als pijnloos.

Fijn geholpen

Fijn geholpen door assistent. Ik kwam voor een gebitsreiniging

Aandachtige zorg. Prettige sfeer.

Ik krijg al jaren mondzorg van dit team mondhygiënisten. Zeer tevreden over de resultaten.

Goede voorlichting, zeer vriendelijke benadering

Goede voorlichting, zeer vriendelijke benadering. Ook bij acute problemen wordt snel en vakkundig geholpen.

Netjes en kundig, duidelijk in wat ze gaan doen en wat de kosten zijn

Perfect en op je gemakstellend

Ondanks mijn angststess en nervositeit, wordt ik door Nanomie volledig op mijn gemak gesteld. Alles wordt vriendelijk, met uitleg uitgevoerd.

Goed en rustig geholpen

Geen last van gehad bij de vulling Wordt gezegd wat gedaan wordt

Klantvriendelijk en deskundig

Vriendelijke en deskundige mondhygiëniste met goed advies.

opzich prima en netjes

Opzich prima en netjes. vakkundig genoeg. Wat ik een erg groot nadeel vind is dat ook hier het persoonlijk contact geminimaliseerd wordt. lees aanmelden met QR... is dat nu echt nodig? of wordt er anders geen geld verdient?.. Maarja, dat is modern he

naar wens

Eva is een heel goede, vriendelijke, mondhygienist

Ik ben voor een periodieke controle geweest bij de nieuwe vriendelijke tandarts met aansluitend tandsteen en aanslag verwijderen door de assistente. Dit heeft ze perfect gedaan. Mijn tanden waren weer als “nieuw”. Geen lange wachttijd. Tot de volgende keer en ga zo door.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.