Duiventil.

Op eerste afspraak wordt je eerst bekeken door assistent die daarna de tandarts erbij roept. Deze kijkt even vlug en zegt wat er moet gebeuren. Bij de volgende behandeling door weer een andere tandarts,wordt deze ook weer weggeroepen. Het trekken van een kies, door weer een andere arts gebeurd heel snel En volkomen pijnloos. Afspraak om frame aan te vullen is te laat. Moet voor tien uur anders kan frame dezelfde morgen niet mee. Dus weer een nieuwe afspraak.

Je zou bijna zeggen: “fijne behandeling”

Eva is zeer kundig, werkt netjes en vertelt waar ze mee bezig is. Op vragen geeft ze prima uitleg en -ongevraagd haha- advies. En ook op het sociale vlak is ze een fijn mens. Houden zo, top!

Goed, zoals altijd

Vriendelijk en deskundig

Prettig

Gemakkelijk aanmelding, wachttijd wel verassend. Afspraak om 8.10 uur loopt al 10 minuten uit.

Beetje onwennig

Ben gewend dat eerst de assistent kijkt en tandarts later. Nu heeft de tandarts alleen gekeken en er tandsteen weggehaald. De rollen werden vooraf ook niet duidelijk gecommuniceerd. Het zal vast een goede tandarts zijn, maar ik moet nog beetje vertrouwen opbouwen . Je krijgt betere start als er duidelijk vooraf gecommuniceerd wordt . (De Zuid-Afrikaanse tandarts…)

de behandeling was goed/correct

De behandeling was goed/correct

Zeker.

Goede zweer, rustig

goed..

Zoals in de aanbeveling staat: “Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven “ en dat klopt volledig !

Heel deskundig en goed

Altijd weer fijn om mijn gebit schoon te laten maken. Ik vind het altijd spannend, maar elke keer valt het mee.

VRIENDELIJK GEHOLPEN

goed advies, vriendelijke mensen, wel soms wat weinig lucht door vingers voor m'n neusgaten

zorgzaam en goed geregeld.

goede voorbereiding en vriendelijke en goede behandeling

Positief

Nvt

Prima tandarts

Goede uitleg van de behandeling top

Prettige

Goede afstemming en begrip

Goede ervaringen al jaren

Naomi doet het uitstekend!

Alles goed geregeld, planning, communicatie en behandeling, zoals altijd

Altijd fijn geholpen

_

Gewoon een fijne tandarts en assistenten maar ik ga toch liever naar de kroeg haha

Vriendelijk en goed.

Je wordt goed geholpen op een vriendelijke wijze, maar moet wel regelmatig terugkomen.

Je kunt meteen terecht wanneer er iets met je gebit aan de hand is. Er wordt naar je geluisterd, je wordt goed geholpen. Alleen is er steeds iets niet goed, zit het gebit niet goed, moet er weer wat afgeslepen worden. Dat is wel iets minder. Blijkbaar is het heel lastig om een gebit goed aan te leveren.

Prettige behandeling

Prettig

Prima! Vriendelijke medewerkers Meestal op tijd.

goed en deskundig geholpen; bleeker spreekt duidelijke taal

Hij nam de tijd, ook voor het dossier en was kraakhelder in zijn advies.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.