Planning matig

Voorkeur behandelaar is niet goed te plannen

Prima zorg

Nauwkeurig en korte wachttijden

snelle communicatie, correcte en vlotte behandeling.

snelle communicatie, correcte en vlotte behandeling.

Prettig!

Ik was bij Dieuwke (mondhygiëniste). Prettig geholpen en op tijd. Ik vind haar ook een rustig en fijn persoon. En praktijk is superlicht bij mijn woonadres, dus heel makkelijk.

Ik vind het prettig als er uitgelegd wordt wat er gaat gebeuren.

Ik vind dat de jongere tandartsassistenten steeds minder uitleggen en dat maakt mij angstig. Zij beheersen niet altijd de contactuele kennis om mensen op hun gemak te stellen en te luisteren. Ik bedoel praat ook al is het over het weer. Doe iets als een patiënt iets niet fijn vind. Hou je niet vast aan de regeltjes want zo heb ik het geleerd. Soms zijn er maar kleine aanpassingen nodig waardoor ik me comfortabeler voel. Ik heb bij voorkeur liever een oudere die dat inlevingsvermogen wel heeft.

ben zeer tevreden met de behandeling bij praktijkBleeker.

kan niet beter

Goed geholpen flexibel. Agenda fout van mij keurig opgelost Naam assistente vergeten

heel goed

goede informatie

Deskundige hulp

Fijn geholpen door een tandarts die wist wat ze deed en waar ze het over had.

Goed geholpen

Je wordt altijd hartelijk ontvangen, ze leggen uit wat ze gaan doen. Ze luisteren naar je. En ze maken ook graag een praatje om de zenuwen in bedwang te houden. Ze proberen je altijd gerust te stellen, maar zijn ook eerlijk. Al met al gewoon een goeie nette praktijk met alles onder 1 dak.

Deskundig en onverwacht snel geholpen

Zie bovenste zin

Fantastisch

Snel en deskundig geholpen.

Ik ben erg bang maar wordt altijd netjes en met zorg behandeld

Goed geholpen

Tandarts Beimers neemt de tijd voor je, plannen ze zo in

professionele adviezen

ik was bij de mondhygiënist en werd goed en professioneel behandeld.

Ik ben altijd tevreden, vind het alleen jammer als er wat aan de hand is dat ze dan een andere afspraak moeten maken.

Goed en prettig

Vriendelijk en behandeling op tijd

Vriendelijke vakman!

Ik had een paar zeer pijnlijke drukpunten is mijn boven gebit, de tandarts heeft dit in 1 keer goed en vakkundig verholpen. Hele aardige en vriendelijke mensen. Zeker aan te raden om hier heen te gaan.

Prettige tandartsen, nemen de tijd voor je

Prettige sfeer, en duidelijke informatie vooraf.

Vriendelijke ontvangst, snelle behandeling en prettig persoonlijk contact.

Vriendelijke ontvangst, snelle behandeling en prettig persoonlijk contact.

Alleen diagnose

Jammer dat de kies als verloren beschouwd moet worden. Wel prettig geholpen. Wordt vervolgd

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.