Prima verlopen

Betrof een periodieke controle maar ook tijd voor een advies en nette vragen en aanbevelingen.

Prima en vriendelijk geholpen

Al jaren bij tandarts Bleeker en altijd goed professioneel geholpen

With the company fine, not with the last dentist and assistant

Normally I like the dentist that as family we have, but the last visit I did not like much because the new dentist was not so careful and was hurting me. The same was when the assistant was cleaning my mouth was hurting me. I have not have this experience with the regular dentist that we have in those last 4 years. Sorry to be so negative, but I want to be honest too.

Leuk personeel en altijd goed geholpen

Altijd netjes geholpen en leuke medewerkers die mij altijd vriendelijk te woord staan.

Prima passend boven prothese

Prothese zit stevig in de mond. Ook bij Niessen blijft hij op z'n plaats zitten. Geen last meer van drukpunten na de controleafspraak.

Ik ben tevreden met mijn tandarts en mondhygienist Naomi.

Ik krijg altijd een professionele hulp, tips en advies. Een bezoek naar de tandarts praktijk is laagdrempelig, aangenaam en vriendelig.

zorgvuldig en deskundig

Altijd een goede behandeling en duidelijke uitleg wat ze heeft gedaan.

positief

Deze beoordeling betreft tandartsbezoek en is voor mij niet van toepassing. Ik kom alleen bij de mondhygieniste, mijn tandarts zit in Kampen!

Prima geholpen

Met aandacht voor de "patient" prima gebit gereinigd.

Blij

Ik ben nu zo blij dat mijn bovengebit goed zit!!

Niets om op of aan te merken.

Goede ervaringen in het verleden en nu. De mensen zijn vriendelijk en rustig, er wordt naar je geluisterd, heel belangrijk!

Deskundig, correct

Meneer Bleeker geeft rust en heeft interesse in de klant. De andere tandartsen zijn ook bekwaam en menselijk. Ze nemen veel uit handen en zijn prima tandartsen. Fijne ervaringen voor altijd een spannend moment.

Snelle behandeling.

Nieuwe tandarts, snelle controle.

Altijd "fijn" om daar proffesioneel en vriendelijkgeholpen te worden

Zelf een grote angsthaas, maar de vertellen alles wat ze doen en proberen je er altijd doorheen te slepen.

Goed geholpen

Duidelijke afspraken.

Prima geholpen

Behandeling is goed en correct verlopen.

ontspannen en deskundig

het is altijd bijzonder plezierig bij de mondhygiënste, ze werkt naar mijn oordeel nauwgezet en dd ambiance is ontspannen en plezierig!

Vriendelijke en deskundige behandeling

De vriendelijke en deskundige behandeling door alle medewerkers maken een bezoek aan deze praktijk tot een prettige ervaring. Er heerst rust en er wordt voldoende tijd genomen. Ook soepel in verzetten afspraken als het nodig is.

In een woord: uitstekend!

Binnen lopen zonder afspraak , zoals ik twee keer deed de vorige week en dan ook nog geholpen worden , zonder meer uniek!Altijd goede service en zorg.

Zo als altijd weer prima geholpen.

Ik ben al heel wat jaren bij zowel de mondhygiënist en de tandarts en ik ben nog steeds zeer tevreden.

Fijn geholpen

Ik kom heel snel geholpen worden, op dezelfde dag. Super lieve tandarts.

de laatste jaren ga ik met een rustig hart naar de tandarts

bedankt voor de goede adviezen en het begrip voor mijn situatie. tandartst Bleeker denkt verder en heeft een brede expertice dank u wel

alles goe georganiseerd

Soms duurt het lang om een controle afspraak te maken

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.