Nieuwe tandarts oké

Goede ontvangst en goede behandeling

Goed!

Altijd goed!

Zeer goede ervaring zoals altijd

Wat een fijne, aardige nieuwe tandarts!

Vandaag voor het eerst bij tandarts Anna Maria geweest voor een controle. Een aanwinst voor Tandartspraktijk Bleeker.

Heel tevreden gr:

Gewoon heel tevreden Wat kan ik nog meer zeggen?

Fijne tandartsenpraktijk

Halfjaarlijkse controle. Geen lange wachttijden. Was bij binnenkomst zelfs meteen aan de beurt. Aardige assistente, betrok de kinderen ook bij de controle (3,5 jaar en 1,5 jaar). Tandarts zelf ook goede ervaringen mee.

geen bijzonderheden goed behandeld

Snel en prettig geholpen

Snel, adequaat en prettig geholpen

Heel geruststellend en aardig behandeld.

Goed en vriendelijk behandeld ook door de assistentes.

Goede en snelle service

Mijn behandeling is snel en professioneel uit gevoerd

wederom top geregeld

wederom top geregeld

Vriendelijke en vlotte afhandeling

Vriendelijke en vlotte afhandeling

fijne, deskundige behandeling

vriendelijke behandeling en er wordt verteld tijdens de behandeling over het hoe en waarom.

Prettig geholpen

Er werd goed meegedacht over vervangen van bestaande prothese!

Ik wordt altijd super goed geholpen.

Doordat ik weet hoe ze met mij omgaan, ervaar ik het na de tandarts gaan als prettig. Natuurlijk zie je er wel eens tegenop. Maar ik wordt altijd prettig geholpen. Ze gaan ervoor

Prima behandeling, snel maar goed

Prima behandeling eerst een assistente daarna kort Bleeker

Professioneel, prettig zorgvuldig en persoonlijk contact

Behandeld door mondhygiëniste Eva

Goed bezig

Ze vertelden heel rustig wat ze gingen doen en de communicatie was goed

Excellent

Super fijne behandeling en mondhygiëniste

Goede ervaring!

altijd vriendelijk en goed

altijd goed

Wordt goed en vriendelijk behandeld

Normaal behandeld mvr santos mij die is nu met zwangerschapsverlof en heeft mij een ander behandeld deze was ook vriendelijk en heeft mij goed behandeld

Ze nemen de tijd voor je.

Goed overleg en advies

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.