Top organisatie

Alles tot in de puntjes geregeld, deskundigheid en op tijd.

Weet niet

Ervaring heb ik nog niet

Fijne tandarts, geeft vertrouwen

Zo fijn om persoonlijk gekend te worden.

Vriendelijke ontvangst en behandeling.

Om naar de tandarts te gaan is natuurlijk nooit een pretje en helemaal niet als je ouder bent omdat er dan van alles aan je gebit gaat mankeren ondanks je goede verzorging. Dit is mij de laatste tijd geregeld overkomen en dan wordt er al snel gezegd laat alles maar trekken zonder naar een prettiger oplossen te kijken. Die zijn er wel maar dat kost heel veel geld en dan ben je al snel uitgepraat. Jammer, dat het dus altijd om geld gaat. Maar we zullen het er mee moeten doen.

Prima geholpen

Prima geholpen

Zeer aardig en zeker professionele medewerkster

Zeer tevreden. Ik onder behandeling bij een andere tandarts maar voor mondhygiëne kom ik zeker al jaren hier

Vriendelijk en op tijd

Vriendelijk rustig nauwkeurig

Vriendelijk rustig nauwkeurig

Netjes en correct geholpen

Goede ervaringen met Mondhygienist met Henriette Visscher

Prettige ontvangst, en kundige en klantvriendelijke behandeling. In één woord ‘top’

Prettig en goed.

Ik kwam voor een periodieke controle. Het weekend er voor m’n gebit laten vallen met gevolg gebroken prothese tanden. De rek werd even uit hun tijdspad getrokken en ik werd geholpen nog zo vlak voor hun vakantie. Geweldig!

Fijne tandarts

Rustig en kundig. Ook fijn met de kinderen.

Relaxed en vakkundig

Hier wordt u altijd relaxed en vakkundig geholpen.

Altijd goed hier.

De assistente deed de behandeling uitstekend en de tandarts kwam zelf even de status van het gebit bekijken. Vervolg behandeling in september.

zeer ontspannen

door de duidelijke manier van uitleg werd elke vorm van spanning weg genomen.

Kundig en heel vriendelijk

Goed geholpen

Bleeker en collega’s ontzorgen.

Tevreden

Neemt de tijd en legt alles prima uit. Leuk team. Assistenten zijn vriendelijk en kundig. Front-office proberen altijd mee te denken… je gaat bijna met een glimlach naar de tandarts…..

Altijd een fijne behandeling.

Zelden uitloop en altijd vriendelijk ontvangen.

Prima mensen

Volgens afgesproken tijd geholpen toppers

Goede behandeling

Prima dienstverlening

Helpt fijn

Ik ben goed geholpen.

Fijne mensen.

Nieuwe tandarts oké

Goede ontvangst en goede behandeling

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.