Vriendelijke mensen

Ga zo door.

Deskundige behandeling met duidelijke uitleg over de behandeling aan patiënt

Zie boven

Deskundig geholpen

Prettig ontvangst, duidelijk uitleg.

Prettig. En duidelijk wat de resultaten van het onderzoek was.

Goede uitleg/communicatie

Goede uitleg over de behandeling.

prima behandeling

prima, vakkundig en meedenkend

Prima, zoals verwacht

Geen aanvulling

Super goeie en prettige tandarts.

Super fijne tandarts. Wat ik ook fijn vind. Dat je vooraf n offerte krijgt. Voor de te volgen behandeling.

De ontvangst is vriendelijk en belangstellend en de behandeling zorgvuldig en vrijwel pijnloos

vriendelijk en deskundig

tevreden over de afspraken en behandelingen

Rustig, zorgzaam en aandacht

Er is overleg met de patiënt over hoe de behandeling te doen. Tijdens de behandeling viel ik bijna in slaap dus dat zegt genoeg!

Fijn op tijd & lieve tzndarts

Gewoon een lieve tandarts!

Hele fijne tandarts en assistentes

Altijd goed geholpen, duidelijke uitleg en prima behandeling.

Was er voor gebitsreiniging, ging prima

Prettige behandeling .

Er is ruim de tijd genomen om mij een prettige behandeling te geven. Ik ben zeer tevreden.

Snel en goed geholpen

Maandagochtend brak een zichtbare tand af, dinsdagochtend kon ik al terecht... Mijn afgebroken tand is opnieuw opgebouwd en past heel goed in het gebid. Een prachtig resultaat!

Verrassend

Een zelfverzekerde jonge vrouw die wist wat ze deed, ze geeft vertrouwen. Wil haar graag een optimale kans geven.

Aardige, no-Nonsens tandarts

Fijne benadering door de tandarts. Checkt alle feiten, controleert gebit en geeft feedback en tips.

Vriendelijk en begripvol en professioneel.

Ik weet niet hoe ze heet. Een getinte vrouw met bruine ogen en mooie donkere krullen. Was voorheen Santoz.

Prima behandeling ( controle) gehad

Controle ging goed Er werd geluisterd Wel jammer dat ik terug moet komen om te vullen en “tandsteen” verwijderen Ik wilde graag deze twee dingen in 1 afspraak, en kan dit pas 6 november. Dat vind ik wel jammer dat er weinig ruimte is om bv dit eerder te doen Volgens mij was ik bij tandarts Martha(?)

vriendelijk benaderd

ik ben zeer tevreden over de behandeling

Controle, goed geluisterd naar een probleem. Oplossing gezocht

Fijne ,rustige tandarts en assistente.

Onze eerste tandartsbezoek is rustig,vriendelijk en kundig verlopen. We voelde ons op ons gemak. Na de controle besproken wat er zoal aan het gebit zou moeten gebeuren. Een mondhygiënist werd ook geadviseerd.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.