prima behandeling

altijd gezellig bij eva

Altijd prettig

Nette praktijk en altijd goede behandeling

Alles netjes

Prima voor elkaar!

Zoals gewoonlijk een prima tandarts bezoek

Ik ga mijn hele leven al naar deze praktijk en elke keer sta ik weer versteld van de vakkundigheid en snelheid waarmee je geholpen wordt.

Fijn behandeld

Vriendelijke tandarts, neemt rustig de tijd voor controle en uitleg

Goede behandeling en netjes op tijd

Goede behandeling en uitleg bij wat ze gaan doen.

Goed perfect

Vriendelijke ontvangst en fijn geholpen!

Fijne tandarts en heel goed geholpen. Heel blij met deze tandarts.

Vriendelijk en vlot en professioneel.

Een goed Nederlands sprekende net afgestudeerde tandarts. Zeer prettig in de omgang. Was de eerste x dat we haar hadden, naar weet niet hoe ze van haar achternaam heet.

perfect geholpen.

goede ontvangen, perfect geholpen. ik wens Dieuwtje veel plezier in haar nieuwe onderneming.

positieve behandeling

de vraag wie mij heeft behandeld is Dieuwke. op de lijst staan helaag geen voornamen

Gewoon goed

Zoals altijd duidelijk in wat ze gaan, doen en wat er wel of niet goed is

goede uitleg

Eerste ervaring was goed

Zeer netjes en met een goed luisterend oor. Ik was op mijn gemak.

vlot, correct, goede uitleg

Heelgoed

Zeer betrokken en negentallen tijd om alles goed uit te leggen.

Ik werd heel goed geholpen en geadviseerd

Echte professionals daar, ze weten wat ze aan het doen zijn. Ik werd heel goed geholpen en geadviseerd.Hele vriendelijke personeel.

Zoals vaker top

Ontspannen

X

Slecht

Slecht, oplichting

Geweldig goed

Altijd op tijd en klantvriendelijk

perfecte service, efficiënt (ook processen), gastvrij en attent, schoon, vernieuwend

Het maken van een afspraak gaat gemakkelijk, de mailtjes zoals herinnering zijn ook heel fijn, de informatie ter plekke is fijn zo blijf je op de hoogte. De ruimtes zijn schoon en fris en de toegankelijkheid zoals gemakkelijk parkeren. De vernieuwing van behandeling kan ik enorm waarderen. De tijd die voor jou als klant wordt genomen super. Dus ik ben een zeer tevreden klant.

Geruststellend en het is me erg meegevallen!

Foto

Vorige foto was zichtbaar dat er een wortel bij voortanden kapot of dood was. Jaar lang met last en puhs plekjes boven in de mond. Nu een behandeling van meer dan €400,- nodig. Erg teleur stellend.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.