Goede praktijk. Perfect geholpen.

Wegens kiespijn gebeld. Ik kon bijna direct terecht. Heel vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke uitleg. Zeer goede ervaring met deze praktijk.

Vriendelijk en professioneel

Personeel is vriendelijk en professioneel.

Kwam met acuut probleem, is meteen prima opgelost

Zie boven

De assistente was super, de tandarts Bleeker zelf was niet echt vrolijk

Zie hierboven. Verder tevreden hoor!

Ik heb het als prettig ervaren.

Nauwkeurig werd de staat van mijn gebit gecontroleerd en een behandeling uitgezet.

Goede ervaring en controle en vervolgafspraak op één dag

Goede ervaring en controle en vervolgafspraak op één dag. Dus top geregeld.

Gewoon prettig in de omgang

Mooi vriendelijk contact en de juiste adviezen gekregen.

Ben goed op je gemak gesteld

Ik was heel bang door gesprek met de tandarts is het een stukje minder

Heel adequaat gehandeld, toen we belden tijdens de weekenddienst van Tandartspraktijk Bleeker.

Nvt

Vriendelijk en professsioneel behandeld

Vriendelijk en professioneel behandeld. Efficiente en rustige mondhygienist Nelie.

Had er fijn gevoel bij ,maar vondt het ontzettend jammer dat mijn eigen tandarts na controle niet he

Goed op mijn gemak gesteld,maar had graag na controle bij de zelfde gehad.ze was aardig maar het was anders en beetje overbluft om dat ik daar geen rek mee heb gehouden dat vind ik heel jammer.assistentes allemaal heel lief.

Net overgestapt van een andere tandarts naar deze praktijk. Het komt zeer professioneel op mij over, ze lijken mij meer kundig dan mijn vorige praktijk.

Ging heen zonder kiespijn, en kwam terug met kiespijn

Erg slecht, ik en mijn moeder konden de tandarts niet verstaan, en zij mij blijkbaar ook niet. Begint ineens links te boren terwijl ik rechts klachten aangaf. Geef aan dat het pijn doet, dus krijg een verdoving. Er word vervolgens niet gewacht dus de verdoving werkte nog niet en ze begint alweer te boren. Aangegeven dat het nog steeds erg pijn doet, en dan hoeft er ineens niet meer verder geboord te worden.. Uiteindelijk zei ze letterlijk ‘nou dan ga ik ook geen moeite meer doen, want dit is mij te onduidelijk’ Terwijl ik gewoon duidelijk heb aangegeven dat ik rechts klachten heb, begint ze links te boren? Ik kom hier niet terug.

Professionele insteek

De behandeling betrof alleen controle

geïnterneerd, menselijk en vriendelijk

zorg medewerker is altijd, vriendelijk , geduldig en neemt de tijd voor je.

Gewoon perfect zeer patiënt vriendelijk

Duidelijke uitleg wat ze gaan doen

Volledig naar wens,

Prettige tandartspraktijk

De eerste keer bij deze tandartspraktijk heb ik als prettig ervaren.

Prima!

Zie boven.

Er wordt naar je geluisterd

Vriendelijk en efficiënt

Voor, tijdens en na de controle werd ik duidelijk ‘meegenomen’ in de controle. Door vragen en uitleg van de tandarts kwamen meerdere aandachtspunten aan de orde.

Goed geholpen

Zeer fijne assistent, stelt je goed gerust. Duidelijk wat ze gaan doen, en hopelijk van mijn klachten af

prima behandeling

altijd gezellig bij eva

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.