Fijn geholpen

Fijn geholpen door nieuwe mondhygienist. Legde duidelijk uit wat hij deed.

Goed geholpen

Amazing

Very pleased experience even I am super afraid of dentist everyone was super nice and gentle, I couldn’t be more satisfied

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Heel goed

Eva is zeer kundig en heeft naast goede mondzorg ook aandacht voor je als persoon.

Vriendelijk en deskundig

Iedereen is hier altijd vriendelijk en ook deskundig Alleen maar goede ervaringen

Heel ontspannen allemaal

De manier waarop alles verloopt is zo ontspannen. Voelt gewoon heel fijn.

Het was fijn dat tijdens de controle ook tandsteen verwijderd kon worden en daar niet opnieuw een afspraak voor gemaakt hoefde te worden

Prima vriendelijk en goed geholpen

Prima rustig en fijne benadering

Goede, snelle service

Ik werd goed en op tijd geholpen. Behandeling ging goed en kreeg ook een fijn advies.

zorgvuldig en vlot

De tandarts heeft mij 2 verdovingen gegeven en 4 gaatjes gevuld. Ze werkte rustig en ook vlot. De assistente deed het ook erg goed. Ze werkten samen als een goed team.

Fijne tandarts, legt alles uit

Alles werd stap voor stap uitgelegd, geen oordeel!

Prettig en vlot geholpen.

Prettig en vlot geholpen

Kan niet beter.

Klantvriendelijk, professioneel en duidelijke uitleg over behandeling

Zie hierboven

Super lieve geduldige tandarts. Voor de "moeders" onder ons zou ik zeker bij deze tandarts gaan. Zo lief en speels met de kindjes, ze vragen nu elke keer wanneer ze weer naar de tandarts gaan. Heel lief.

duidelijke uitleg en overleg over wat er gaat gebeuren .

zie hierboven .

Prima tandarts

De laatste twee jaar zijn er veel wisselende tandartsen. Dat vindt ik ok de kinderen niet altijd prettig. Behandelingen verder zijn prima.

Persoonlijk, warm, ontspannen

Lieske is een tandarts zoals je die niet vaak tegenkomt. Geen technische tandarts, puur en enkel gericht op het werk aan tanden en kiezen. Maar een warme, persoonlijke tandarts, die snapt wat je als klant, liggend in de stoel, nodig hebt om je op je gemak te voelen. Daarnaast is ze uiteraard een vakvrouw.

Fijne behandeling

Na de mondhygiënist gaan is geen hobby, daarom is het fijn als de behandeling goed verloopt. Er wordt veel uitleg gegeven wat gedaan wordt, wat je kunt doen als het te pijnlijk worden en hoe lang het nog gaat duren. Normaal is Naomi mijn vaste mondhygiëniste, maar doordat zij afwezig was heb ik een andere mondhygiëniste. Haar naam weet ik niet meer, maar zeer tevreden over haar!

Hele lieve tandarts en assistente. Duidelijk uitleg wat ze gaat doen

prima geholpen

Goed geholpen zonder lange wachttijd. Vriendelijke tandarts

Werd keurig voorgelicht en behandeld

Uitstekende en zeer secure behandeling.

Door de mondhygiënist een aanvullende schoonmaakbeurt ondergaan. Er werd zeer secuur gewerkt met een mooi resultaat.

Een fijne praktijk met kundige mensen

Vriendelijk, geduldig en stellen je op je gemak.

Tegenwoordig ga ik een stuk rustiger naar de tandarts. Ik word op mijn gemak gesteld, er wordt naar me geluisterd en een passende oplossing geboden. Ik heb er vertrouwen in dat ik goed geholpen word.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.