Prettig

Subtiele tandarts, gaat zeer beheerst te werk!

Mijn behandeling van een uur aan een kapotte kies is voorbij gevlogen en deed nauwelijks pijn.

Heel bekwaam

Onze dochter werd serieus genomen, gerust gesteld tijdens de behandeling die nodig was en alle stappen werden goed uitgelegd. Door goed te verdoven was de pijn miniem.

Prima tandarts

Zoals altijd prima geholpen door tandarts bleeker.

fijne praktijk

luisterend en begripvol

Zijn prima

Ik word heel persoonlijk geholpen.

kwam voor controle, vriendelijke en deskundig geholpen

er werden twee foto 's gemaakt van heel het gebit, en samen met tandarts Bleeker beoordeeld. we kwamen in 2003 in Kampen wonen, kwamen terecht bij de praktijk van tandarts Bleeker, mijn vrouw, vier kinderen en ik. altijd uitstekend geholpen. onze kinderen nu groot en afgestudeerde en elders wonend en werkend, kregen van de tandartsen waar ze nu bij zijn te horen dat hun gebit er goed uit ziet.

Wordt nauwkeurig en effectief gewerkt

Blij

Blij dat mevrouw Beimers er weer is, dat is een top tandarts.

goede behandeling door mij stap voor stap te vertellen wat er gong gebeuren

erg prettig dit is de eerste tandarts praktijk waar ik ontspannen in de stoel lig zelf met een gaatje vullen

enorm goed

Vlot en adequaat geholpen

gewoon goed

vlot en snel geholpen. zoals afgesproken.

prettig en professioneel

Met een prettig welkom, eerst door leerling tandarts daarna door eigen tandarts nacontrolle en een preettig onderzoek weer prima consult gehad.

Tandarts Bleeker heeft ons de afgelopen 30 jaar uitstekend behandeld

De kwaliteit van de tandzorg was van een hoge kwaliteit

Tandarts Beimers, super tandarts

Onze kinderen worden gecontroleerd en geholpen door mevrouw / tandarts Beimers. De wijze waarop ze omgaat met de kinderen en hoe ze ervoor zorgt dat kinderen geen angst hebben om naar de tandarts te gaan is te prijzen!

Geweldig goed geholpen

Alles werd verteld wat ze ging doen

Ik ben geholpen door Nelie, maar ken haar achternaam niet

Met zorg

Ik werd heel prettig geholpen, met alle rust

Goede eerste ervaring met de nieuwe tandarts

Goede eerste ervaring met de nieuwe tandarts

Goede behandeling

Zo als iedere keer,zeer tevreden

Zie boven

!

Altijd correct met herinnering voor afspraken. Assistentes altijd vriendelijk en je wordt serieus genomen met vragen! Bleeker fijne tandarts al die jaren!

Good

Me liked

Toppers zijn het.!

Ondanks de pijn vlot en met overleg vakkundig geholpen. Super.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.