Een hele fijne vervangster voor tandarts Bleeker!

Een fijne tandarts die alles heel rustig en duidelijk uitlegt wat ze gaat doen. Voor de kinderen heel fijn helemaal voor de jongste die best wat nare ervaringen heeft bij de tandarts.

Gewoon goed

Fijne tandarts, recht door zee

prima tandarts

Wij voelen er ons altijd op ons gemak, vriendelijke mensen, korte wachtijden luisterend oor.

Ondanks ziekte de afspraak door laten gaan.

Lieve en fijne mondhygiëniste Nelie. Veel tips en uitgebreide behandeling.

Prima behandeling met duidelijke uitleg!

Stap voor stap uitleg, duidelijke informatie over wat er gebeurt, prijs.

Goede snelle service

Ik werd snel en goed geholpen. De instructies waren duidelijk en spraken voor zich.

Prima behandeld.

Vriendelijk, zowel de assistente als de tandarts en de receptioniste.

Fantastisch als altijd

Fantastisch als altijd

prima praktijk

Prima voor elkaar allemaal

geduldig

Prettig en op tijd geholpen

Vriendelijk, snel en vakkundig

Het cijfer spreekt voor zich.

Zeer deskundig en klantvriendelijk.

Heel prettig geholpen bij de mondhygiëniste!

Ik vind het nooit fijn om naar de mondhygiëniste te gaan want ik ben altijd een beetje bang. Ik moet altijd heel vaak slikken maar dat mag altijd ,ze stelt mij op mijn gemak en dat voelt gewoon fijn. Ik ben echt dik tevreden hoe ik geholpen wordt!

Prima gedaan en mooi op tijd

Goed geholpen

Xxxxxxx

Prettig geholpen, denken mee

We werden op een prettige manier behandeld. Uitleg was goed en sfeer ook. Enige minpuntje is de wachttijd.

Prettig

Goed geholpen

Ik werd prima geholpen door een aardige assistente en een goede tandarts

Wat onwennig Kwam wat ongestructureerd warrig over Anders wat we gewend waren.

Alvorens ik uw uitnodiging kreeg voor een intake gesprek informeerde ik bij u wat hiervan de onkosten waren. Uw medewerker liet mij weten dat die er niet daadwerkelijk voor mij waren. Middels een speciale code werd dit gedeclareerd bij de verzekeraar. Tot mijn verbazing en irritatie kreeg ik tegen alle afspraken in een gepeperde rekening € 97,85 van u. Als ik die wetenschap van tevoren had gehad…

positief

Ben goed geholpen door de tandarst

prettige ontvangst en tot dusver idem behandeling

zie boven

goed pervekt

Harsticke vriendelijke goed ontvangen

Zeer goed overleg met patiënt/ cliënt

volgens verwachting

N.v.t.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.