Goed, netjes, correct !

Correcte uitleg en behandeling

Vriendelijke en adequate benaderinge

Vriendelijke en adequate benadering/ behandeling

is goed

is goed

Prima ervaring

Het maken van een afspraak gaat gemakkelijk. Uit principe meld ik me alleen aan bij de baliemedewerksters. Dat gaat prima. Verder op tijd en adequaat geholpen.

Gezellig en ontspannen !

Open ontmoeting , Denk bij Dantos open spontane vrouw.

Makkelijk aanmelden, netjes op tijd. Vriendelijk en keurig behandeld.

OK

correct, vriendelijk, praktisch, zorgvuldig

Erg kundig en prettige sfeer

Ondanks dat ik de behandelingen soms spannend vind, probeert het personeel altijd mij op mijn gemak te stellen.

Uitstekende zorg

Goed geholpen duidelijke uitleg wat er gedaan wordt.

Prettige benadering en goede kwaliteit

Zie bovenstaand

Vriendelijk en znel

Prettig, vakkundig en ‘korte lijntjes’.

Zorgvuldige behandeling en advies van mondhygiëniste

Gewoon goed

Gewoon goed

Deskundige,vlotte behandeling en controle

Nieuwe tandarts had zich goed ingelezen en was duidelijk in voortgang met controle.

Prima ervaring

Dit was nog maar onze tweede keer bij deze tandarts. Maar prima geholpen. Vriendelijke aangesproken, afspraak lijkt ook afspraak, gemakkelijk nieuwe afspraak maken. Tot nu toe goede keuze

Fijne afspraak

Snel geholpen

Goed geholpen

Nvt

Vriendelijke tandarts, assistente legt uit wat er gaat gebeuren.

Erg geruststellend

Normaal ben ik erg gestrest voor tandarts afspraken maar ze letten hier goed op en houden hier rekening mee

Prima geholpen

Controle, reinigen en vullen, alles binnen een uur klaar, super dat dit zo kan.

Persoonlijk, positief en snel

Het inschrijven via de QR-code werkt goed en snel. Het is een prettig wachtkamer met voldoende ruimte. De afspraak begint op het afgesproken moment. De controle gaat efficiënt en snel. Waarbij de tandarts tips geeft en ook complimenten. Er kan aan de balie direct een afspraak worden gemaakt voor de volgende halfjaarlijkse controle.

Er was van mijn kant verwarring over een wortelkanaalbehandeling.

Zeer prettige ervaring

Vakkundig, empathisch en communicatief. Zeer prettig in omgang.

Prima geholpen

Vlot en goed geholpen

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.