Voor tandarts Bleker

Aandacht voor mijn fream..!!! Kies reparatie super goed zonder pijn..zelfs geen verdoving. Jammer dat hij weggaat...anders zou ik de praktijk aanbevelen. Groet Fem.

Gewoon een top tandarts

Doorpakken en doeltreffend

Prima zorg

Kundige mensen die correct in de omgang zijn. Jammer dat dhr. Bleeker zelf een punt achter zijn loopbaan zet, maar wij gunnen het hem van harte!

Prima en goed

Goed geholpen

Altijd vriendelijk en goede behandeling

Vriendelijk en vakkundig!

Afspraken bevestiging ontvang je via de mail, vind ik heel makkelijk. Met een probleem, proberen ze altijd om te helpen.

Prima geholpen altijd

Zie boven

Erg goed en prettig

Gewoon prettig en deskundig

Uitstekende tandarts

Goed geholpen goed advies voor tanden poetsen

Nieuwe tandarts

Het was even wennen met een nieuwe tandarts. Hij kan zich nog niet helemaal duidelijk uiten in het Nederlands, maar werd prettig ondersteund door de assistente.

Een tand midden onder was eruit. De wortel van die tand was er al anderhalf jaar uit; de rest had de tandarts in november 2022 vastgezet aan de buurtanden. Maar nu was de tand afgeknapt en lag in stukken. De tandarts heeft er een nieuwe tand ingeëtst. Prima en snelle oplossing, waardoor ik dus niet met een “fietsenrek” hoefde te lopen. Ik kon ook heel snel terecht: op maandagmorgen om 8.15 u belde ik, en diezelfde dag kon ik al om 14 u terecht.

5 sterren zegt al genoeg

Prima behandeld

Een tandarts in opleiding deed de controle en het tandsteen verwijderen. Ze wist op een prettige manier het gesprek op de manier van tandenpoetsen te brengen en advies te geven over het bewust worden van goed onderhoud. Verder een hele sympathieke manier van behandelen. Het zou mijn vaste tandarts mogen worden!

Vriendelijk en goede behandeling en advies

betrokken en nauwkeurige diagnose, behandeling en advies

op doortastende wijze werd mijn gebit gecontroleerd op voorkomende pijnklachten. Op basis van een foto en verschillende testjes werden een ontsteking, een gaatje of een afgebroken kies uitgesloten. Voor de pijnklachten werd een recept voorgeschreven en een eventuele operatieve ingreep uitgelegd die het tandvlees wat verder over de kiezen zou plaatsen. Professioneel en vrijblijvend voor wat een eventuele operatie, maar wel met een duidelijke diagnose en een recept ging ik tevreden naar huis, inmiddels vermindert de pijn.

Snel, duidelijk en betrokken

Zie vorige vraag.

Kundig en geduldig

Moeilijke ingreep, zeer kundig uitgevoerd

Goed geholpen, vriendelijke assistente

Positief

Mooi team

Voelt goed.

Geduldig

Had een wortelkanaal behandeling die niet zo succesvol was en nog niet is Maar er werd wel heel veel aan gedaan om mijn voortand te behouden Wat tot nu toe is gelukt.

Deskundig

Door mijn copd is er rekening mee gehouden. Niet al te plat en regelmatig even stoppen bij de wortelkanaalbehandeling

Snel geholpen!

Efficient & vriendelijk

Prima ervaring bij de tandarts. De tandarts was vriendelijk maar sprak zeer beperkt Nederlands, de assistente was zeer behulpzaam met 'vertalen'. Foto laten maken ter controle, en heb kunnen aangeven wat mijn doelstellingen zijn met tandartsbezoek. Dat was een nieuwe ervaring en is voor mij een indicating van meer klantgerichtheid.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.