Zeer ervaren en vriendelijk

Zeer ervaren en vriendelijk

Super!

Ik moest mijn verstandskiezen laten trekken. Ik werd uitstekend geholpen en gerustgesteld omdat ik het nogal spannend vond.

Zorgvuldige controle.

Prima!

Geweldig en snel geholpen

Ik ontdekte in het weekend een los- zittende vulling aan mijn voortand. Op maandag gelijk gebeld, en ik kon om 15.00 uur terecht. Ook had ik een automatisch bericht gekregen om een controle-afspraak te maken. Ze zouden kijken of ze daarvoor tijd over hadden. Stipt om 15.00 uur werd ik binnen geroepen, en nam de tandarts ruim de tijd om eerst de problematiek te bespreken. De behandeling ging erg fijn en alles werd gelijk gedaan! Ben weer klaar voor een half jaar!

Goed en snel geholpen

Bij pijn gebeld. Kon al snel terecht voor behandeling

Prima, fijn geholpen

Geen bijzonderheden te melden, goed en fijn geholpen!

Fijne tandarts en assistente. Goede wachtruimte met veel ruimte voor de kinderenwagen.

Prima tandarts.

Prima tandarts. Jammer dat hij met pensioen gaat.

Goede behandeling

Krijg altijd een prima behandeling de conditie van mijn gebit blijft stabiel

Fijne tandarts

Prima geholpen bij klachten meestal snel geholpen.

Fijn en op tijd

Ik ben bij Henriëtte en erg fijn.

Vlot en vriendelijk geholpen

zie boven

Er word goed naar je geluisterd

Nvt

Ik ben zó blij met deze tandarts en alle medewerkers! Altijd vriendelijk!!!

Heel prettig!

professioneel en snel geholpen

precies op tijd begonnen; goede uitleg van acties; pijnloos boren en vullen; aardige assistente;

Prima geholpen en afspraken inclusief herinnering zijn prettig.

Leuke ontspannen kennismaking

Doorgaans prima, laatste keer vreemd

Laatste bezoek maakte dat we verrast waren door het niet professionele karakter van de controle. Zowel de tandarts als de tandartsassistent handelden onervaren. Ze stelden niet ter zake doende vragen, vooral omdat het een eenmalige afspraak was. Door het zwangerschapsverlof vorig jaar van onze eigen tandarts konden we pas laat bij haar terecht. Daardoor kozen we voor deze optie. Zelf zou ik nooit 2 onervaren medewerkers als duo laten samenwerken. Verder zijn de medewerkers bij de ontvangstbalie erg hartelijk en accuraat. En onze eigen tandarts is ook heel prettig en professioneel.

Fijn geholpen door Justin

Fijne tandarts, Justin Lekker relax, en is duidelijk !

Ontving ook de gevraagde informatie. (Nelie)

Tevreden

Personeel vriendelijk Ik ben dinsdag 5/3 geholpen Ik weet niet wie mij geholpen heeft sorry

Peima

Prima.....

Vriendelijk en goed!

Vriendelijke ontvangst

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.