geen klachten

word altijd goed geholpen

Prima nieuwe tandarts

Ik zit al jaren bij deze tandartsenpraktijk tot volle tevredenheid. Nu de vorige tandarts wat anders is gaan doen was dit mijn eerste ervaring met de nieuwe tandarts. We werden vriendelijk begroet en ze was geïnteresseerd en beantwoorde alle vragen vakkundig. Een zelfde goede ervaring als de vorige tandarts. Ps. Wel jammer dat ik €15,- moest betalen voor een afspraak die ik vergeten was. Ik snap dit maar dit was de eerste keer in al die jaren. Ik had hier een iets persoonlijkere benadering verwacht.

Vertrouwen

Voor mij is naar de tandarts gaan niet angstig. Deze dienstverlening van zorg is hier intact. Elke medewerker daar is goed en goed bezig. En bij de laatste vraag wie mij onderzocht kan ik niet kiezen voor mevrouw Bushra. Zij staat ook niet op de website.

Prima geholpen

Tevreden

Professionele, realistische benadering.

Mevrouw A. en haar assistente hebben me realistisch verteld wat er aan de hand was en hoe het gebit op te knappen.

Prima tandarts

Goede kwaliteit maar goedkoop is het niet !

Prima behandeling

Half jaarlijks consult, altijd prima en gezellig.

Fantastisch goed

Het was een fijne en een rust gevende arts die mij die implantaaten er in heeft gezet

snel en prima

Was super snelle controle, gewoon goed

Aandacht voor de patiënt.

Een prettige benadering voor de controle en tijdens de behandeling.

drempelverlagend

gastvrij en belangstellend

Goede praktijk. Fijne mondhygiënist.

Fantastisch!

Mooi ervaring, fijne mensen

geweldig

heel prettig en kom er ontspannen vandaan

Vakkundig geholpen

Op tijd en goed, nette ruimtes, aardig personeel.

Fijne tandarts,rustig, legt uit wat hij gaat doen!

Geweldige lieve tandarts

Super lief aandacht voor de mens.veel gedult. Enorm veel aandacht voor angst. Met 1 woord geweldig

Goede communicatie

perfect besproken wat wensen zijn en waar mogelijkheden liggen. Ook financieel meedenkend.

Vriendelijk maar lange wachttijd

Goede ontvangst, maar inplannen van een vervolgbehandeling vergt een heel lange tijd.

Prettig

Ik vind het een prettige omgeving om binnen te komen straalt rust uit…leuk een hoekje voor de kinderen om even afgeleid te zijn…

Vriendelijke en professionele tandartspraktijk

Goede ervaring met deze praktijk, vriendelijke tandartsen en assistenten die goed de tijd nemen en naar je luisteren. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe de behandeling gaat en tandarts en assistent komen heel bekwaam en behulpzaam over. Ik geef de max. score omdat ik geen negatieve zaken te melden heb.

Super goede communicatieve tandarts.

Prima geholpen tijdens controle. Er was tijd voor vragen en er werd goede uitleg gegeven.

Fijne praktijk met vriendelijke mensen!

Snelle afspraak en vriendelijke behandeling. Naar de tandarts gaan is nooit echt leuk, maar ik ga met minder angst naar de afspraken en dat komt echt door de medewerkers!

Fantastisch geholpen

Heel vriendelijk personeel

Professioneel

De tandtechnicus was zeer professioneel.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.