Voldoende

Snelle actie bij pijn klachten. Jammer genoeg is de behandeling die moet volgen pas 5 weken later. Begrip voor tekort aan ruimte en vakantie , maar toch lange wachttijd.

Zeer tevreden!

Pijnklachten. Professioneel, snel, geruststellend en oplossingsgericht geholpen. Nu weer pijnvrij!

Makkelijk in de avond en goed geholpen

Makkelijk in de avond en goed geholpen

Zorgvuldige behandeling

Behandelaar deed het prima met oog voor de client.

Vriendelijk en behulpzaam

Vlotte afwerking.

Erg goed

Goed geluisterd, goed advies gegeven. Fijne behandeling.

De 2e x goed geholpen

Mijn tand was afgebroken de 1e x niet goed gemaakt de 2e x door dhr. Pretorius perfekt geholpen, goede tandarts!

Vakkundige vriendelijkheid

Altijd vriendelijk ontvangst en klantgericht handelen. Zeker aanbevolen!

Goed geholpen

Ik ben goed en professioneel geholpen

Snel en nauwkeurig

Altijd vriendelijk en deskundig

Afspraak herinnering is prettig. Lopen redelijk op tijd.

Klantvriendelijk

Indien nodig stellen ze je op je gemak

Vriendelijke medewerk(st)ers en prima tandarts.

Vriendelijke medewerk(st)ers en prima tandarts.

positief

positief

Fijn

Ik vind het nooit zo fijn om naar de mondhygiëniste te gaan maar ze stelt mij altijd zo op mijn gemak dat ik het niet meer zo naar vindt. Hele fijne en aardige mondhygiëniste heb ik.

prima, was de eerste keer, heel fijn ontvangen.

Kan van het eerste bezoek nog niet veel zeggen, wel dat ik heel fijn ben ontvangen en er een goed gevoel bij hebt. Was voor mij een hele stap, aangezien ik 53 jaar een tandarts had in het westen, maar nu door mantelzorger te zijn, hier noodgedwongen een tandarts moest hebben. Tot zover is iedereen heel vriendelijk en behulpzaam. Een tevreden klant.

Prima, fijn geholpen!

Prettig geholpen

Begripvol

Joyce is een dame met autisme en andere beperkingen. Er werd op de juiste manier met haar om gegaan zodat het bezoek naar de tandarts en de assistente soepel en relaxt verliep.

Zo als altijd: prima

Vriendelijk en deskundig!

Goede mondzorg.

Gebit is goed gereinigd.

Prima behandeling en op tijd!

Fijne tandarts en assistente

Altijd een welkome ontvangst en pijnloze behandeling.

Zoals altijd een dikke 10, niet alleen voor de tandarts maar ook voor de assistentes en de dames achter de balie.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.