Rommelig

Het was rommelig want er was geen stroom dus konden niet in de computers.

Klantvriendelijkheid laat te wensen over

Onlangs was ik paar minuten te laat doordat geen parkeerplaats kon vinden en ik een persoon voor mij hielp om zich digitaal aan te melden. Vervolgens was ik een paar minuten te laat. Ik kreeg te horen dat ik een nieuwe afspraak moest maken geen discussie mogelijk. Ik vond totaal onfatsoenlijk en totaal niet klantvriendelijkheid.

Helemaal prima!

Ik was snel aan de beurt, de controle was snel gedaan, hele vriendelijke tandarts.

gewoon een prettige behandeling, Eva is begrijpend en meelevend.

Zie eerdere vraag en antwoord.

Fijne behandeling door Eva

Er wordt goed geluisterd en de behandeling is correct. Er wordt genoeg tijd en ruimte geregeld voor vragen.

Top praktijk

Voor mij geen andere tandarts praktijk.

Vriendelijk en goed geholpen

Ik kon vrij snel goed geholpen worden met een onverwachts probleem

Altijd een hele goede behandeling bij Eva

Prima tandarts

Prima vakkundige tandarts, jammer dat dhr. Bleeker zelf stopt, maar ik wens hem een fijn pensioen toe.

Klant is koning

( ik was mijn afspraak bij mondhygienist vergeten en belde en kon alsnog komen- heel fijn dat pauzetijd vervroegd kon worden- (ik vroeg me later wel af- er is als laatste niet met witte pasta gepoetst-mss toch nog doen?)

Deskundige behandeling

Op afgesproken tijd behandeld. Vriendelijke medewerkers. Deskundige behandeling.

Groot deel angst is ontnomen

Super fijne losse sfeer, niks is gek en angst mag bestaan. Heel erg fijne 1ste ervaring

Prima, aardige mensen.

De laatste persoon die mij heeft behandeld heet Justin. Zijn achternaam weet ik niet. Kan hem dus niet selecteren in de lijst. Ik vermoed dat het Thomas is...

Vakkundig en vriendelijk

Keurig

Wij hadden niet onze eigen tandarts dus waren wel nieuwsgierig wie we nu zouden zien !!! Maar het was goed.

Goede praktijk al vele jaren.

lang wachten en snel geholpen

Ik heb zeker 20 minuten gewacht, waarbij de assistente wel probeerde dit aangenaam te houden. De tandarts was razend snel, waardoor ik na de behandeling even moest bijkomen. Maar ook toen werd ik weer goed opgevangen door de assistente.

heel prettig

goed bevallen ontspannend

Omdat tandarts Bleeker met pensioen gaat, nu bij een andere tandarts ingedeeld, dus nog niet veel ervaring met haar maar de 1e afspraak was prima, ze kwam erg secuur over.

Heel vriendelijk en geduldig

Ik ben heel blij met mevrouw Al Azawi!

Aardige mensen en er wordt goed geluisterd

Zie bovenstaand. Dhr. Bleeker wens ik veel plezier in zijn pensioen tijd. Sterkte met zijn vrouw.

Goed gerepareerd

Prima geholpen. De nieuwe vulling zit goed.

Ruim voldoende

Ik heb vertrouwen in de toekomstige behandelingen.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.