Prima verlopen. voldoende aandacht voor de persoon, goed en duidelijke uitleg.

Positief!! Netjes behandeld. Voldoende aandacht en helder een duidelijke informatie over de behandeling

Fijn en empatisch

Wij hebben een lieve tandarts, mijn zoontje van bijna 2 mocht ook voor het eerst even wennen. Dit was een hele fijne ervaring, hoe zij met hem om ging. Het ging heel goed! Ik weet eigenlijk niet hoe onze vrouwelijke tandarts heet… oeps.

Netjes en correct

Netjes en correct

Lieve tandarts die het voor de kinderen een fijne ervaring maakt.

Met de kinderen voor controle geweest, Tandarts Anmamaria is dol op kinderen en behandelt ze heel rustig. Assistentes Anneke en Arenda hebben op een op een prettige manier tandsteen verwijderd en gepolijst. Absoluut een aanrader!

Fijne tandarts en assistenten.

Na een aantal slechte ervaringen met tandartsen was dit eerste bezoek een verademing. Hopelijk blijft dat zo, ik heb daar vertrouwen in. In de afspraakbevestiging staat niet met wie je een afspraak hebt. Dat vind ik wel jammer, aangezien ik niet zo snel namen onthoud.

goede tandheelkundige zorg

prima gedaan

Goed advies.

De behandeling is pijnloos en duidelijk uitleg . vriendelijk en voelde mij op mijn gemak.

Rustige tandarts.Vertelde precies wat ze ging doen

Zorgvuldig

Zorgvuldig Fijne sfeer, prettige omgang Goede communicatie

Goeie en fijne sfeer

Was voor controle geweest bleek dat ik veel gaatjes had. Samen met de assistente hebben we àlles ingepland voor mijn 18e zodat het onder de verzekering valt. Het personeel is erg aardig en denkt graag met je mee. Ook tijdens het vullen wordt er goed gecontroleerd of het pijn doet. Ze vertellen je wat ze doen, en dat vind ik erg fijn!

Snel, vriendelijk, accuraat geholpen

goed en vriendelijk

Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

Prettig geholpen

Keurig op tijd opgehaald uit wachtkamer. Prettig behandeld. Er wordt telkens gevraagd of je ergens mee akkoord bent. Me niet duidelijk waarom ik niet meer door een tandarts wordt gezien maar door een tandheelkundig medewerker. Tip: Goed om op de website uitleg te geven wat de verschillen en wat ieders bevoegdheden zijn.

1e Wortelkanaal behandeling,

Ik heb geen ervaring er ooit mee gehad. Ik kan niet goed beoordelen. Vriendelijkheid en service is prima , ze nemen de tijd voor je

Tandarts ruimte voor verbetering

Fijne ervaring door de tandartsassistente. Mannelijke tandarts zelf afkomstig uit Iran had wat last van bevende handen, en verstond ook wat dingen slecht tussen de assistent en hemzelf mbt Nederlandse taal Dit geeft de patiënt geen relaxed gevoel in de stoel. ``Vaste tandarts `` Sandoz is zoals vele keren onbeschikbaar. Heel vreemd trouwens, want ik vraag zelf wanneer er een plek beschikbaar is in de praktijk voor een afspraak (met bedoeling dus mijn vaste tandarts). De 2e afspraak was voor tandsteen weghalen, maar dat had volgens de assistente makkelijk tijdens de controle bij de tandarts gekund.

Op tijd en vriendelijk

Ik werd op de afgesproken tijd opgehaald en werd door de tandarts en haar assistente vriendelijk te woord gestaan. Voor de zekerheid werden er foto’s gemaakt (omdat dat alweer enige tijd geleden was). Bij het weggaan werd gevraagd om alvast weer een afspraak in te plannen.

Fijne tandarts

Ik kwam voor intake. Prettige benadering en kundige tandarts

Goed 8 no

Fijn en goed behandeld

Zeer tevreden over de tandartspraktijk en zeker tandarts Santos.

Geweldige tandarts

De tandarts was heel vriendelijk, legde alles goed uit en heeft pijnloos en goed geholpen

Lieve mensen

Ik kwam voor de mondhygiënist samen met mijn dochter. Ze heeft me netjes geholpen en mijn dochter te woord gestaan wanneer deze wat had te vertellen.

Duidelijke uitleg

Geweldig goed geholpen met duidelijke uitleg. Geholpen door een implantaloog

Heel goed

Vriendelijke medewerkers en een goede service

Adequaat, professioneel

Goed, vriendelijk, snel professioneel geholpen

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.