Ik ben heel fijn geholpen.

Ik ben fijn geholpen en ik kon snel terecht.

Klantvriendelijk

Meedenken wat het beste is voor mijn gebit.

Tevreden

Jarenlang tevreden patiënt van Dhr Bleeker geweest

Kwalitatief en zeer goed geholpen, behandeld

Ik had een zeer gevoelige kies en kon de dag zelf terrecht en werd goed behandeld

Zorgvuldige zorg.

Alles wat nodig was goed behandeld.

Het kon niet beter!!!

Er was helaas een stukje van een tand afgebroken. Erg vervelend, maar tandarts J. Thomas heeft mij perfect en nagenoeg pijnloos op een zeer prettige manier geholpen. Hij werkte en praatte heel rustig, waardoor ik veel vertrouwen in hem kreeg. Ook over de assistente niets dan lof. Zij vertelde steeds welke handeling de tandarts ging doen. De samenwerking tussen tandarts en assistente kan ik als uitstekend omschrijven.

Zeer vriendelijk en meedenkend

Goede uitleg en vriendelijke behandeling!

Was mijn eerste behandeling. Zeer prettige behandeling en goede uitleg.

Vakkundig, klantvriendelijk en effectief.

Goede uitleg wat er ging gebeuren, ingaan op persoonlijke wensen. Nagenoeg pijnloos voortand gevuld.

Er word goed gecommuniceerd met wat er word gedaan tijdens de behandeling, ik voel mij hierdoor op mijn gemak bij mijn tandarts.

Uitgebreid, rustig, deskundig gebitscontrole

Prettig nieuw contact, duidelijke informatie, controle en doorverwijzing

Fantastisch

Fijne medewerkers, goed naar mij geluisterd en goed uitgelegd wat ze allemaal gingen doen. Ik vond het erg spannend en werd goed gerust gesteld

meedenkend en met zorg uitgevoerd

Fijne sfeer.

Fijne praktijk! Maar ben de naam van mn nieuwe tandarts vergeten; sorry!

Altijd duidelijke uitleg, heel sekuur ter werk en hardstikke aardig.

Vriendelijk en kundig

Ik had nu een controle afspraak en moet nog terug voor de behandeling. Vriendelijke assistente en tandarts.

Fantastisch

Eigenlijk vind ik de tandarts verschrikkelijk! Maar hier geven zij mij altijd een gevoel van veiligheid

Vriendelijk, echter wel graag meder uitleg

Goed, maar graag ook inmfo over kopsten

Super fijn

Alles wordt goed uitgelegd en wat ze doen .. niks zonder overleg met de klant .

Prima!

Voor het eerst de nieuwe vrouwelijke tandarts. Even wennen natuurlijk. Maar een goede duidelijke uitleg wat ze gaat doen, dat was prettig!

Zeer correct personeel en zorgvuldige behandeling

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg tijdens de behandeling

Goede zorg

Er moest het 1 en ander gebeuren aan mijn gebit. Dit is erg goed gedaan, met zorg en aandacht voor mij als patiënt

Durf het bijna niet te tikken, maar deze tandarts is nog beter dan tandarts Bleeker!!!

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.