Super fijne tandarts. Werd heel erg op m’n gemak gesteld.

Ik was al best lang niet meer geweest omdat ik het echt vervelend vind om naar de tandarts te gaan, nu door m’n nieuwe tandarts is het veel leuker om naar de tandarts te gaan!

Aardig, netjes, deskundig

Zie hierboven, dat volstaat wat mij betreft.

Goed behandeld

Fijne mensen

Rustige tandarts legt alles uit

Prettige kennismaking met Margriet (achternaam niet bekend) en de nieuwe behandelingsperiode.

Zie boven

Gewoon goed

Goede uitleg. Rustige behandelaar.

Ik ben goed en prettig behandeld

nohrvjhvjkk

Dit veld is niet verplicht

Dit veld is niet verplicht

Uitgebreid geïnformeerd.

Uitgebreid geïnformeerd. Door de inplantoloog. Vriendelijk.

Tandarts stelt mij op het gemak. Helpt mij goed.

Snel en accuraat tijdelijk opgelost

Ik kon snel worden geholpen, alles verder correctr uitgevoerd

Prettig

Een nieuwe tandarts. Heel aardig. Ik heb er vertrouwen in.

Prettige kennismaking met mijn nieuwe tandarts

Fijne persoonlijke benadering

Rustig en fijne sfeer

kundige medewerkers die weten wat ze doen .

je voelt gewoon dat er rust is en dat de medewerkers weten wat ze doen .

Vriendelijk en op tijd geholpen

Vriendelijke tandarts die goed uitlegt!

positieve behandeling

nvt

Goede snelle behandeling

Helder en duidelijke uitleg, vriendelijk en geruststellend

Ik had veel pijn aan mijn kies met uitstraling naar mijn hoofd, gelukkig was het snel duidelijk wat het was en ben ik vriendelijk en rustig geholpen en is alles duidelijk uitgelegd

Er wordt naar je geluisterd en juist gehandeld

Betrokken personeel

Ze luisteren en kijken goed. Leggen uit wat er evt. voor behandeling komt. Adviseren en denken met patiënten mee.

Ervaren rust

Ervaren, rust, uitleg, geen pijn, goede samenwerking

Prima geholpen. Erg aardig en op mijn gemak stellen

Ik ben erg prettig geholpen. Ook mijn kinderen.

Wat altijd heeft gekund was nu niet mogelijk

Elk halfjaar gaan we als gezin voor controle. Het ging bij iedereen goed behalve bij mij. Wat altijd heeft gekund kon nu ineens niet omdat ik te veel tandsteen had. Er werd geen reiniging gedaan van tandsteen. “Omdat er geen tijd voor was en ik te veel tandsteen had” ik heb altijd veel tandsteen gehad en kon altijd bij de controle mee. Nu extra komen = extra kosten. Omdat een tandarts vind dat ik veel tandsteen had. (Niet mijn eigen tandarts gehad deze behandeling)

Fijn dat mijn tand en lies weer gauw gemaakt kon worden

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.