Er was een stuk van mijn kies afgebroken . Het zag er niet best uit . Tandarts Semprun heeft de kies weer heel mooi hersteld .

Vakkundig geholpen

Vakkundig geholpen ,goede adviezen gekregen. Passie voor het vak.

Uistekend

Prettig en kundig

Betrokken fijne kundige medewerkers

Mijn zoontje ging voor het eerst naar de tandarts, de medewerkers gingen hier allen erg goed mee op. Fijne betrokken medewerkers.

Naderhand heel goed

Als je als 71 jarige die zuinig is op haar gebit belt dat er een kies is afgebroken en je krijgt te horen dat je 8 dagen moet wachten ben je niet blij met jouw tandarts. Vooral niet als je te horen krijgt in het begin van het gesprek dat jullie nog nieuwe patiënten kunnen gebruiken. Gelukkig werden we gebeld dat ik om half 6 nog terecht kon en werd ik geholpen door een hele fijne tandarts.

Vriendelijke behandeling

Deskundig en vriendelijk personeel

Geven aan wat ze gaan doen. Het is soms pijnlijk. Maar daar kan het personeel ook niet altijd wat aan doen.

Goed overleg en uitleg over de behandeling

Snel & vriendelijk

Super tevreden lieve tandarts en was snel aan de beurt en ook snel weer weg. Ook was mijn hulphond zonder problemen welkom wat erg fijn is. Ondanks dat de tandarts voor honden bang was, ging het erg goed en vond ze hem zelfs lief!

Goed en vakkundig

Snel geholpen....

Goede eerste indruk

Voor het eerst bij deze tandarts geweest en het was een fijne ervaring. Rustige en goede uitleg gekregen.

Snel en adequaat

Goed geholpen en op korte termijn wat wenselijk was ivm naderende vakantie

Vriendelijk en behulpzaam

Prettig en kindvriendelijk

Werkt heel goed

Voel mij op mijn gemak en wordt goed geholpen

Vakkundig

Fijne rustige uitleg. Verdoving zetten deed geen pijn evenals de hele behandeling geen pijn heeft gedaan! Moeilijk te maken kies naar vakkundig gedaan. Blij mee.

Achteraf niet helemaal tevreden

Er werd slecht geluisterd met het gevolg dat er nog niets opgelost is en ik nogmaals hetzelfde verhaal straks weer kan vertellen. ik hoop dat er dan wel geluisterd wordt.

Plaatsen van inplantaat, rustig, kundig en goed geholpen.

Inplantaat geplaatst. Behandeling werd van te voren duidelijk uitgelegd en tussendoor werd ook verteld wat er gedaan werd. Tandarts werkte rustig en goed, heb na de behandeling geen pijnklachten gehad.

Goede uitleg en kennis

Prettige omgeving en fijne vriendelijke tandarts

Mijn dochter heeft een aantal nare ervaringen gehad met de tandarts maar daar heeft deze tandarts zo enorm bij geholpen om dat weer goed te krijgen! Ze nemen de tijd en leggen alles goed uit! Erg vriendelijk en netjes op tijd!

Fijne tandartspraktijk, prettige tandarts

Fijne parktijk, prettige en deskundige tandarts

Meestal word ik goed behandeld. Ze zijn vriendelijk en heel duidelijk.

Fantastisch!

Tandarts Resia is een zeer liefdevolle tandarts met oog voor de patiënt. Bejegening is een klein onderdeel van de behandeling maar in mijn ogen zeer essentieel. Heel goede ervaring!

Fijn geholpen

Rustige en vriendelijke man. Die mij goed uitleg gaf.

Prima verlopen. voldoende aandacht voor de persoon, goed en duidelijke uitleg.

Positief!! Netjes behandeld. Voldoende aandacht en helder een duidelijke informatie over de behandeling

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.