Fijne tandarts

Toen ik terug reed van mijn afspraak werd ik wel een beetje nostalgisch. Ik verlangde naar een tijd waarin je gewoon in de stoel ging zitten en de tandarts al het werk deed. De tandartsassistente gaf af en toe wat spullen aan en lachte vriendelijk om de grapjes van de tandarts. Tegenwoordig is het een fabriek met 20 mensen, voornamelijk vrouwen in witte jassen, die als een mierennest door elkaar lopen zoekend naar de zin van dit leven. Nee hoor. Het heeft vast allemaal een functie in deze zo efficiënt mogelijk ingerichte maatschappij. Vriendelijk. Dat zijn ze in elk geval allemaal wel. En de tandarts is nog steeds, al dan niet meer, deskundig op het gebied waar je immers voor komt; een gezond gebit.

Prima geholpen wel een kwartier uitloop

Goed en snel

Het aanmelden ging makkelijk dankzij de zuil met qr code, ik hoefde niet heeel lang in de wachtkamer te wachten. Het duurde alleen even nadat de assistente klaar was totdat de tandarts zelf kwam. Ze legden beide wel goed uit wat ze deden.

Plezierig

Vriendelijk en kundig. Wordt vlot gewerkt, maar nemen tegelijkertijd ook de tijd voor je. Daarnaast wordt er goed gecommuniceerd.

Hartelijke sfeer met oog voor detail!

Open sfeer waarin geluisterd wordt naar de patiënt en ingespeeld wordt op wie je bent. Daarnaast ook oog voor detail door vooruit te denken. Super!

In een woord TOP

Fijne en vriendelijke werknemers met kennis van het vak. vriendelijk ontvangen en tijd voor een praatje.

Erg prettig voor iemand met wat "angst" voor tandarts praktijken.

Ik vindt het zover dat kan prettig gegaan. Er wordt gekeken en er wordt gezegd wat er gebeurt. Dit is erg fijn omdat ik voor deze tandarts een tandarts heb gehad die er voor gezorgd heeft dat ik met knikkende knieën soms in de stoel zit daar. Het zal hetzelfde blijven maar de geruststelling en het af en toe wachten werkt erg prettig

Flexibel en direct opgelost.

Na behandeling, bleek ander gaatje niet gevuld. Toch meteen teruggegaan en kon a alsnog direct gebeuren.

ik ben prima geholpen. mooi op tijd ook!

alles ging op een prettige manier van begin tot eind. houden zo!

Professioneel en met oog voor mijn specifieke vragen geholpen

Vriendelijke ontvangst, afspraken tandarts/ mondhygiëniste prettig achter elkaar gepland. Tandarts legt alles goed uit, samenwerking met assistente vriendelijk/prettig. Tijd om specifieke vragen te stellen, duidelijk over eventuele toekomstige behandeling. Mondhygieniste: vriendelijk, legt goed uit, neemt vragen serieus en zoekt, desgewenst, naar andere oplossingen.

Mevrouw Santos vinden we een fijne tandarts

We waren exact op tijd aan de beurt voor controle en snel geholpen. Er hangt een ontspannen sfeer bij mevrouw Santos. In tegenstelling tot andere tandarts doet zij niet meer dan noodzakelijk is. Ze is er echt voor de client.

Zorgzaam

Professionele zorgzame behandeling gehad

Je voelt je op je gemak

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Prettige eerste kennismaking

Ik kreeg een duidelijke uitleg over het doel van de mondhygiënische behandeling en over wat ik zelf kan doen om nieuwe tandplak zoveel mogelijk te voorkomen. Dit geeft vertrouwen in het vervolg van de behandeling.

Is goed

Goede uitleg en vriendelijk

Goede zorg

Goede ervaring met de behandeling

Postitief ik wordt altijd goed geholpen

Goede evaring met de tandarst. Word altijd netjes en goed geholpen. Mij gebit blijft zo in goede conditie. En dat is belangrijk.

Prettige en professionele tandartspraktijk

Tandarts Bleeker is een goede en ervaren tandarts. De assistentes zijn ook goed ervaren. Marleijn gaf tijdens de vorige controle goed uitleg en was erg aardig. Logistiek/administratief is de praktijk ook goed op orde. Weinig wachttijden en de praktijk is schoon en modern.

Een hele kundige tandarts en vriendelijke tandartsassistenten

In de hele praktijk hangt een ontspannende en goede sfeer.

Vriendelijk en zeer kundig.

Professioneel

Behandeling was zeer professioneel en pijnloos

Prima!

Gewoon goed.

Advies geweldig en ze denken ook financieel met me mee

Goed en gedegen

Fijn iemand die aardig is en rustig aan doet en goed uitlegt

goede/snelle behandeling

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.