tandarts bezoek is nooit prettig maar ligt aan mij niet aan de tandarts

voor controle met gezonde tegenzin

Tot nu toe altijd correct en goed geholpen.

doet zijn best om wat nog rest van mijn gebit zolang mogelijk te behouden.

Goed overleg, duidelijke uitleg, meedenken in afspraakmogelijkheden en kosten

Zie hierboven

Supervrouw

Houd rekening met mij en m'n man legt alles goed uit en voor mij doen voorzichtig met de handelingen. Zeer tevreden over deze vrouw

Een goede ervaring

Op tijd Prettig contact Goede controle Reinigen van het gebir

Ik word altijd goed geholpen.

Mijn ervaring is prima

Prima en snel geholpen

Uitstekend geholpen

Oog voor de client, betrokken en professioneel.

Heel vriendelijke, meelevende assistentes en bekwame tandartsen.

uitstekend

ik ben erg angstig en tandarts is gaat daar zeer zorgvuldig en respect vol mee om

Alles goed.

Goede zorg.

Supper

Geweldige .Zeer geïnteresseerd in mijn gezondheid.En uitleg van de behandeling duidelijk.

helaas lange wachttijd zonder enige opgaaf van reden

het is prettig als wordt meegedeeld waarom het spreekuur uitloopt, zeker als de wachtkamer helemaal leeg is

Goede en fijne behandelingen

De tandarts en de assistente zijn vriendelijk en de behandeling wordt goed uitgevoerd. Je wordt als patiënt meegenomen in de handelingen die worden uitgevoerd. Een prettige tandartspraktijk. Enige puntje van kritiek is dat je vaak een stuk later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd.

Snel, goed en vriendelijk geholpen

Geholpen door Eva

Professioneel en deskundig

fijn

ik kon snel terecht en fijn geholpen

Ik ben heel tevreden. Ik ben geholpen door de nieuwe tandtechnicus, ik weet zijn naam niet. Maar hij heeft het prima gedaan.

Na een ongeval werd ik zo goed geholpen en dan ook nog in het weekend. Bij je eigen tandarts terecht kunnen is natuurlijk heel fijn, maar dan ook goed, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Goedt

De dienstverlening vindt ik goedt.De behandeling bij de Tandarts is ook goedt.

Prima !!

Weinig wachttijd , leuk personeel moderne uitrusting !!

Prettige omgang voor, tijdens en na de behandeling

Super fijne tandarts, neemt goed de tijd en luisterd naar mijn angst.

Tandarts neemt de tijd en luisterd naar mij. Geeft aan wat ze gaat doen.

Een hele fijne tandarts

Ik heb een goede ervaring met deze tandarts

Vakkundig en klantvriendelijk.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.